Ένας πιλότος απαχθέν από εξωγήινους αποκαλύπτει ένα ενοχλητικό μήνυμα για την Γη και την ανθρωπότητα!

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube έχει δημιουργήσει μεγάλη διαμάχη στους χρήστες του Διαδικτύου. Ένας πιλότος που είχε απαχθεί από μια φυλή εξωγήινων αποκάλυψε ένα σημαντικό μήνυμα.

Αυτή η παράξενη ιστορία συνέβη 21 Ιουνίου του 1976, όταν ο πιλότος Rafael Perez Pacheco, που πετούσε στην Πόλη του Μεξικού, στις 08:00 περίπου,και του έγινε απαγωγή απο εξωγήινους.

Προς έκπληξη όλων, εκείνη τη μέρα το σκάφος του χάθηκε για σχεδόν μια ώρα. Αυτό δημιούργησε μεγάλη ανησυχία μήπως είχε πέσει κάπου, ο εκπαιδευτής του άρχισε την έρευνά. Λίγες ώρες αργότερα βρήκαν τον νεαρό σε μια βάση στο Ακαπούλκο.

Αυτό εξέπληξε τους πάντες αφού το αεροσκάφος είχε ταχύτητα μόλις 70, 80 το πολύ 120 κόμβους,που σημαίνει οτι δεν θα μπορούσε να είχε πετάξει τόσο γρήγορα προς το αεροδρόμιο του Ακαπούλκο 300 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά .

Το Ακαπούλκο, ή επίσημα Ακαπούλκο ντε Χουάρες, είναι πόλη, δήμος, σημαντικό λιμάνι και δημοφιλές τουριστικό θέρετρο στην πολιτεία Γκερρέρο, στις ακτές του Μεξικού, στον Ειρηνικό Ωκεανό. Βρίσκεται 300 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Πόλης του Μεξικού..

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πιο εντυπωσιακό, ώρες μετά από αυτό το απίστευτο γεγονός, ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας του αερολιμένα άκουσε τη συζήτηση που είχε ο πύργος ελέγχου και ο πιλότος.

«Αυτός μιλάει αλλα οχι κανονικά; αυτή είναι η φωνή του,αλλα χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο », λέει ο πιλότος.

Αυτές οι οντότητες είχαν ένα μεγάλο μήνυμα για τους κατοίκους του πλανήτη μας. "Είμαστε φυσικά ίδιοι με εσάς όλες οι φυλές στο σύμπαν είναι ίδιες. Δεν είστε μόνοι ", κατέληξε.

Παρακολουθήστε το βίντεο στα ισπανικά και τα συμπεράσματά δικά σας .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications