Πατέρας οπλίτη για κακοποίηση σκύλου: «Δε μπορούν να βγουν από το σπίτι δέχονται πόλεμο»[Βίντεο]

Δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο οι οπλίτες που κακοποίησαν το σκυλάκι στην Κόνιτσα. Ο πατέρας του ενός μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του Star αποκαλύπτοντας ότι καθημερινά δέχονται απειλητικά μηνύματα στο facebook και το κινητό. Την ίδια ώρα οι φιλοζωικές προσπαθούν να εντοπίσουν και να περιθάλψουν το ζωάκι.

«Δε μπορούν να βγουν από το σπίτι. Νιώθουν μεγάλο πόλεμο τα παιδιά. Μας παίρνουν στα τηλέφωνα στα κινητά χωρίς αριθμό και μας βρίζουν ανελέητα. Θα σας σκοτώσουμε, μας απειλούν μας κάνουν». Δείτε το βίντεο στου STAR με όλα όσα είπε ο πατέρας του ενός οπλίτη:

Είναι ο πατέρας ενός από τους δυο οπλίτες. Μιλά αποκλειστικά στην απεσταλμένη του Star Μαίρη Τζώρα από το σπίτι του στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Δε θέλει να πούμε το όνομά του για να μην αποκαλυφθεί ποιου από τους δυο είναι ο πατέρας, όμως εκπροσωπεί, όπως μας είπε και τις δυο οικογένειες. «Τα παιδιά είναι παιδιά, το μετάνιωσαν αυτό που κάνανε. Ζητάνε συγγνώμη δημόσια.

Ήταν μια κακή στιγμή. Τα παιδιά τον τάιζαν το σκύλο, παίζανε μαζί του μια στιγμή απερισκεψίας το κάνανε κούνια, το πετάξανε πιο πέρα, όχι σε γκρεμό και την ίδια τη στιγμή το σκυλί ερχόταν πάλι και το τάιζαν». Οι γονείς των δυο οπλιτών συναντήθηκαν σήμερα στην Παραμυθιά με το δικηγόρο τους και στη συνέχεια κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα ότι δέχονται απειλές οι ίδιοι αλλά και τα παιδιά τους. Οι δυο φαντάροι με την αποτρόπαια πράξη τους προκάλεσαν την οργή ολόκληρης της Ελλάδας.

Μάλιστα το κύμα μίσους έχει παρασύρει και τα υπόλοιπα αδέρφια τους. «Δεν τολμάνε να βγούνε έξω, μας απειλούν, ούτε τα παιδιά μας μπορούν να πάνε σχολείο. Θα σε σκοτώσω είσαι ο αδερφός του τάδε, νιώθουμε μεγάλη απειλή». Ψάχνουν το σκυλάκι για να το περιθάλψουν Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο κτηνοτρόφος που ισχυρίζεται ότι είναι ιδιοκτήτης του σκυλιού, πήγε στο Πληκάτι Ιωαννίνων προκειμένου να το αναζητήσει. Όμως, χωρίς αποτέλεσμα.

«Ξαναβάζω το βίντεο και το βλέπω αργά και κατευθείαν συνειδητοποιώ όταν άκουσα την κραυγή του σκύλου ότι είναι το δικό μου σκυλί.. έπεσα από τα σύννεφα».

Οι κάτοικοι στο Πληκάτι καταγγέλουν ότι πολλοί κτηνοτρόφοι και βοσκοί εγκαταλείπουν τα σκυλιά τους με αποτέλεσμα μέσα στον οικισμό να κυκλοφορούν πολλά αδέσποτα. Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, το σκυλάκι επέζησε, όμως είναι πολύ φοβισμένο και οι φιλοζωικές δεν είναι εύκολο να το προσεγγίσουν για να διαπιστώσουν αν είναι τραυματισμένο, ώστε να το περιθάλψουν.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ελα αδερφε ... το παρακαναν .. με τιποτα αλλο δεν ειχαν να παιξουν ??????????? απαραδεκτοι !!! ενταξη δεν ειμαιο και κανα φιλοζωος πολυ fan αλλα ρε φιλε το ζωακι ηταν μουδιασμενο . φωβισμενο .. για μενα τουλαχιστον οι νεαροι πρεπει να περασουν και ψυχιατρικο test ... δεν υπαρχει τιποτα το φυσιολογικο σε αυτο που εκαναν .. φραμπαλας ναι αλλα παει πολυ αυτο .. αν του βαζανε πυροφανι στα ποδια θα αντιδρουσε ασχημα ??? που δεν ειναι καν το ιδιο .. εχετε συνυπευθυνότητα κυριε .. η οικογενεια ειναι μια μικρη κοινωνια .. τιποτα αλλο δεν σας λεω ..

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications