Παπανδρέου : «Το σύνθημά μας είναι ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε»
Παπανδρέου : «Το σύνθημά μας είναι ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε»

Νιώθοντας δικαιωμένος από την πορεία των εξελίξεων την τελευταία 8ετία, ο Γιώργος Παπανδρέου επανέλαβε το δίλημμα που είχε θέσει και ως πρωθυπουργός.

Το δίλημμα «συντήρηση και διαχείριση της εξουσίας ή ένας νέος δρόμος με όπλο την αλήθεια», έθεσε ως βασικό στρατηγικό ερώτημα για το μέλλον της παράταξης, κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Το διακύβευμα για την Ελλάδα είναι ξεκάθαρο: Αφορά κυριαρχικά μας δικαιώματα. Αφορά στο δικαίωμά μας να στήσουμε ένα σωστό κοινωνικό κράτος. Αφορά στο δικαίωμά μας να επενδύσουμε σε μια νέα πορεία πράσινης ανάπτυξης. Το δίλημμα είναι απλό: Θέλει ο Έλληνας και η Ελληνίδα μια κυβέρνηση, που θα είναι απλά εκκαθαριστής των υποχρεώσεών μας προς τρίτους; Ή θέλει μια κυβέρνηση, που θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή ανασυγκρότησης της χώρας και θα πάει την Ελλάδα σε μια νέα, διαφορετική αλλά βιώσιμη πορεία;», συμπλήρωσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Νιώθοντας δικαιωμένος από την πορεία των εξελίξεων την τελευταία 8ετία, επανέλαβε το δίλημμα που είχε θέσει και ως πρωθυπουργός, δηλώνοντας ότι «το σύνθημά μας ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε, είναι όσο ποτέ επίκαιρο και η πρόκληση για όλους μας είναι ν’ αλλάξουμε».

Ο Γιώργος Παπανδρέου επέμεινε καθ΄ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του να θέτει διλλήματα για το αύριο. «Σε αυτές τις συνταρακτικές αλλαγές που δημιουργούν ανησυχία στις κοινωνίες μας, υπάρχουν δύο δρόμοι:Ο ένας καλλιεργεί το φόβο. Επιστρέφει σε έναν άγονο εθνικισμό, αναζητά νέους σωτήρες, από μηχανής θεούς, βρίσκει στέγη στον θρησκευτικό φονταμενταλισμό, το ρατσισμό και την ξενοφοβία.Ο άλλος δρόμος, ο δύσκολος, είναι η πολιτική της ελπίδας. Απάντησή μας – Ο Νέος Πατριωτισμός Η απάντησή μας στα κηρύγματα μισαλλοδοξίας και διχασμού,Δεν μπορεί να είναι άλλη, από την καθημερινή παρουσία και δράση ανθρώπων που εκφράζουν έναν νέο Πατριωτισμό.

Για αυτόν τον λόγο πρέπει να αποφασίσουμε: Θα ακολουθήσουμε το δρόμο, της συντήρησης και της διαχείρισης της εξουσίας ή θα χαράξουμε, με όπλο μας την αλήθεια, έναν νέο δρόμο που θα αξίζει σε όλους τους Έλληνες;», είπε, στοχεύοντας στην ενεργοποίηση των αντιδεξιών αντανακλαστικών του ακροατηρίου.

Κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει σε τούτο τον τόπο που λέγεται Ελλάδα για όσους έχουν αυταπάτες !!! σχόλιο που βρήκαμε στο tilestwra, αν οχι ο μίσος πληθυσμός το 1/3 πάσχει απο σχιζοφρένεια,Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, Σαδομαζοχισμό ,Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής ,Ναρκισσισμό,Διπολική διαταραχή,Ψύχωση,μειωμένη αντίληψη,ηλιθιότητα σε επικίνδυνο βαθμό,Αλτσχάιμερ ,Εθισμό σε πάσης φύσεως απατεώνα και ψεύτη (και σε προσωπικό επίπεδο ), μερικές πρόχειρες διαγνώσεις αν και δεν περιμέναμε ιδιαίτερος ευφυείς άτομα να βρούμε στο tilestwra και λοιπες όμοιες σελίδες που ειναι στην πρώτη θέση αλλα αυτο ξεπερνάει κάθε όριο! το διεθνούς φήμης έχει πλάκα! αυτη σίγουρα έλεγε τα ίδια για τον Τσίπρα! ενημερωτικά αυτα τα άτομα ψηφίζουν στην "εξωτική" "δημοκρατική" Ελλάδα !

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΡΕ ΤΟΝ ΞΕΥΤΗΛΑ ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ !!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΑΓΙΔΕΨΑΝ ΟΙΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΙ ΠΑΛΙ !!! ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΚΟΠΜΟΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΠΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΙΜΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΙΡΗΘΟΥΜΕ !!!ΑΛΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ...... ΜΑΣΤΟΥΡΟΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ !!!ΑΧ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ !!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications