17 Μαρ 2018

Ο Τάφος ενός γιγαντιαίου πολεμιστή του Μεσαίωνα ανακαλύφθηκε στη Γερμανία!

Ο Τάφος ενός γιγαντιαίου πολεμιστή του Μεσαίωνα ανακαλύφθηκε στη Γερμανία!

Δεκαπέντε τάφοι που χρονολογούνται από την Μεροβιγγειανή εποχή, μια εποχή που διήρκεσε από το πρώτο αιώνα μέχρι 751 μ.Χ.η επικράτειά τους αντιστοιχούσε σε μεγάλο βαθμό στην αρχαία Γαλατία καθώς και στο νότιο τμήμα της Μεγάλης Γερμανίας, βρέθηκαν κοντά σε ένα νεκροταφείο στο Theiben της Γερμανία, απο εργασίες που γινόντουσαν σε ένα δρόμο.

Οι αρχαιολόγοι που ερεύνησαν την περιοχή, έχουν βρει μια γυναίκα που θάφτηκε με ένα λοστό στο στήθος, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να είναι μια μάγισσα, ένα γιγάντιο πολεμιστή και πολλά άλογα, μεταξύ άλλων.

Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Το σώμα του άνδρα με ύψος περίπου 2 μέτρων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως γίγαντας άλλα ηταν όπως των ψηλών και γαλανομάτηδων Μακεδόνων,θάφτηκε με το σπαθί και δόρυ του και οι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι ίσως ήταν πολεμιστής και ίσως αρχηγός.

Ο σκελετός ανακαλύφθηκε με ένα σπαθί σιδήρου στο αριστερό χέρι και στο δεξί κάτι που έμοιαζε με τα υπολείμματα απο ένα δόρυ. Τα ρούχα του ηταν κλειστά με μια καρφίτσα.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΙΔΕΡΙΑ ΡΑΒΔΟ
Ένα από τα πιο εκπληκτικά που ανακαλύφθηκαν ήταν μια γυναίκα που ειπώθηκε να ηταν μεταξύ 16 και 18 ετών που είχε ταφεί με την όψη προς τα κάτω και τα χέρια δεμένα με μια ράβδο σιδήρου που προεξείχε από το στήθος της. Οι αρχαιολόγοι είπαν ότι θα μπορούσε να έχει θαφτεί έτσι ώστε να μην βγει η ψυχή της από τον τάφο(?).

Ίσως είχε κακοποιηθεί ή είχε αναπηρία ή είχε ειδικές ικανότητες που δεν μπορούσαν να εξηγηθούν από τους ανθρώπους και την θεώρησαν μάγισσα. Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι η σιδερένια ράβδος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αποτραπεί την επανένταξή τους στη ζωή κάτι σαν τους βρικόλακες .

Ανακαλύφθηκε επίσης ένας κοινός τάφος που περιείχε πολλά ανθρώπινα οστά το ένα πάνω στο άλλο, αλλά δεν βρέθηκε καμία εξήγηση για τον μαζικό τάφο. Όλα τα ευρήματα έγιναν κοντά στο σημερινό κοιμητήριο Theiben, το οποίο είναι ένα χωριό στο Zeitz της Γερμανίας.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Τάφος ενός γιγαντιαίου πολεμιστή του Μεσαίωνα ανακαλύφθηκε στη Γερμανία!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: