«Να φύγει η έδρα του Γ’ Σώματος Στρατού από την Θεσσαλονίκη» ζήτησε ο Γ. Μπουτάρης «Να γίνει πάρκο»!
«Να φύγει η έδρα του Γ’ Σώματος Στρατού από την Θεσσαλονίκη» ζήτησε ο Γ. Μπουτάρης «Να γίνει πάρκο»!

«Tο Γ΄Σώμα Στρατού πρέπει να φύγει από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και ο χώρος που βρίσκεται τώρα, να ενταχθεί στο masterplan που προβλέπει τη δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου μαζί με τη ΔΕΘ» δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να δώσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και το κλειδί της πόλης στους Τούρκους.

Όπως αναφέρει το thestival.gr : «Ο χώρος της έκθεσης θα είναι συνέχεια ενός μητροπολιτικού πάρκου. Η ανάπλαση θα προσδιοριστεί ουσιαστικά από τη νέα ταυτότητα που πρέπει να έχει η Έκθεση.

Να εκσυγχρονιστεί δηλαδή και σε όψη και σε λειτουργία. Αυτό για το οποίο θα ζητήσουμε υποστήριξη από την Περιφέρεια είναι να ενταχθεί ο χώρος του Γ’ Σώματος Στρατού μέσα σ’ αυτό το συγκρότημα που είναι σαν μαύρη τρύπα μέσα στην καρδιά της πόλης», τόνισε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε:

«Για μένα δεν είναι πολύ σοφό να βρίσκεται μια ενεργός δύναμη, η μονάδα ταχείας επέμβασης του ΝΑΤΟ, στην καρδιά της πόλης. Πρέπει να απομακρυνθούν από το κέντρο της πόλης, ζούμε δύσκολες περιόδου».

Όλα αυτά βέβαια είναι συνέχεια της τουρκολαγνείας που διακατέχει αποδεδειγμένα τον Γ.Μπουτάρη ο οποίος βέβαια ποτέ δεν έκρυψε και τον θαυμασμό του για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Έχει δίκιο ο Δήμαρχος, πρέπει να γίνει πάρκο, να μαζεύονται τα πρεζόνια, οι αδελφές, και όλος ο υποκοσμος.Είδαμε και της συνθήκες που επικρατούν στα αλλα πάρκα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications