Έχουν γεμίσει συμμορίτες κήρυκες τους ψεύδους και της υποκρισίας και τα δικαστήρια!όποτε δεν υπάρχει δικαιοσύνη!! VIDEO
Έχουν γεμίσει συμμορίτες κήρυκες τους ψεύδους και της υποκρισίας και τα δικαστήρια!όποτε δεν υπάρχει δικαιοσύνη!! VIDEO αριστερής προπαγάνδας και διασποράς ψευδών ειδήσεων

Τέσσερις μήνες με αναστολή στον Γερμενή για την απόπειρα σωματικής βλάβης σε βάρος του Καμίνη! οι κήρυκες του ψεύδους συνεχίζουν την διασπορά ψευδών ειδήσεων και δεν έβαλαν καν το βίντεο που ειναι στυγνή πλύση εγκεφάλου και που έρχεται σε αντίθεση με τα ψέματα τους, έτσι δουλεύει χρονιά το σύστημα : αρκεί να το βάλουν σε μια απο αυτές τις δήθεν "έγκυρες πήγες" και αναπαράγουν όλοι τα ψεμματα τους ως δεδομένα πχ βλεπε απο kathimerini κτύπησε ένα κοριτσάκι:

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή επέβαλε σήμερα Δευτέρα το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για απόπειρα απλής σωματικής βλάβης. Η υπόθεση αφορούσε την επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, ο οποίος καταθέτοντας στο δικαστήριο επανέλαβε τα περιστατικά της επίθεσης, που έγινε στις 2 Μαίου 2013.

Σύμφωνα με την κατηγορία ο Γ. Γερμενής εισήλθε σε εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων στον “Κόμβο Αλληλεγγύης” που στεγάζεται στο πρώην Φρουραρχείο στη συμβολή των οδών Φιλαδελφείας και Δομοκού αρ. 2 στην Αθήνα, πλησίασε τον Δήμαρχο Γ. Καμίνη, τον εξύβρισε και επιχείρησε να τον χτυπήσει.

Η κίνησή του όμως έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς-φρουρούς του Δημάρχου, οι οποίοι και τον ακινητοποίησαν, την ώρα δε της ακινητοποίησης χτύπησε ελαφρά με το χέρι του ένα κοριτσάκι.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος δεν ήταν παρών στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του.

Εδώ η διασπορά ψευδών ειδήσεων: archive.is

Δείτε βιντεο πριν 4 χρονιά με έγκυρη αριστερή διασπορά ψευδών ειδήσεων αφού σε όλα τα κανάλια ειναι συμμορίτες (που σημαίνει ελληνόφωνοι), αλλα έγιναν και αλλα περασαν στην μάζα :

Μπορεί κάποιους να μην τους ενδιαφέρει το θέμα ειναι "φασίστες ναζι", όπως λένε οι κήρυκες τους ψεύδους! που κάνουν μόνιμος παραποίηση της ιστορικής αλήθειας και οχι μονο! που να ξέρουν οι μάζες οτι πίσω απο όλα αυτα κρύβεται μια τρομακτική αλήθεια που άφορα όλους! εσάς και τα παιδιά σας και την ίδια την μοίρα σας! ΥΓ και όταν λένε "φασίστες ναζι" εννοούν την συνειδητοποιημένη λεύκη καυκάσια φυλή που δεν ανήκουν οι ίδιοι καθώς ειναι σημιτικές φυλές με θανάσιμο ρατσιστικό μίσος σε καυκάσιους λευκούς ανεξάρτητου χωράς της Ευρώπης! και μπορείτε να δείτε πως βαζουν μαύρους παντού σε ιστορικά πρόσωπα που ηταν ξανθά σε ταινίες προπαγάνδας απο το μίσος που τους διακατέχει ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications