ΗΠΑ: «Συνένοχος» ο σύζυγος της 27χρονης που έκανε έρωτα με μαθητή- Πήγε να την καλύψει ( βίντεο)
ΗΠΑ: «Συνένοχος» ο σύζυγος της 27χρονης που έκανε έρωτα με μαθητή- Πήγε να την καλύψει (  βίντεο)

Νέες πληροφορίες έχουν δει το φως της δημόσιοτητας σχετικά με την υπόθεση της 27χρονης δασκάλας από την Αριζόνα, που φέρεται να αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της και να του έκανε στοματικό σ!@ξ μέσα στην τάξη του σχολείου όπου εργαζόταν.

Μιλώντας σε τοπικό μέσο, οι γονείς του αγοριού αποκάλυψαν ότι ο σύζυγος της Μπρίτανι Ζαμόρα, Ντάνιελ, τους τηλεφώνησε για να τους ικετεύσει να συγχωρήσουν τη γυναίκα του και να μην την καταγγείλουν στην αστυνομία.

Το τηλεφώνημα του απεγνωσμένου άνδρα ακολούθησε την δική τους οργισμένη αντίδραση, όταν ανακάλυψαν στο κινητό του γιου τους (μέσω μιας ειδικής εφαρμογής που εντοπίζει λέξεις κλειδιά) τα τολμηρά μηνύματα της 27χρονης στο μικρό αγόρι. Ο σύζυγός της Ζαμόρα επέμεινε ότι η γυναίκα του «έκανε ένα λάθος» για το οποίο δεν της άξιζε να διασυρθεί και να τιμωρηθεί.

Η 27χρονη, η οποία μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στο δημοτικό Las Brisas Academy, συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, λίγες ώρες αφότου οι γονείς του αγοριού ενημέρωσαν για να σοκαριστικά ευρήματά τους τον διευθυντή του σχολείου. Εκείνος στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία, που φόρεσε χειροπέδες στην αδίστακτη γυναίκα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Ζαμόρα φέρεται να έκανε σ@ξ με τον ανήλικο μαθητή σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτιου. Τη μία φορά μάλιστα, αποπλάνησε τον μικρό μέσα στην τάξη, ενώ σε κάποιο άλλο «ραντεβού» τους, του έκανε στοματικό σ@ξ μέσα στο αυτοκίνητό της.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, ο μικρός φαίνεται πως είχε ερωτευτεί τη διεστραμμένη δασκάλα του, στην οποία έστελνε και ο ίδιος τολμηρά μηνύματα. Όταν της έγραψε σε sms ότι ανυπομονεί να ξανασυναντηθούν, εκείνη του απάντησε: «Το ξέρω μωρό μου. Σε θέλω κάθε μέρα χωρίς όριο. Αν μπορούσα να παρατήσω τη δουλειά μου και να κάνω σ@ξ μαζί σου όλο το 24ωρο, θα το έκανα».

Το αγόρι κατέθεσε στις Αρχές ότι η «σχέση» του με την 27χρονη (όπως αποκαλεί τον βιασμό του) ξεκίνησε όταν εκείνη άρχισε να φλερτάρει μαζί τους διαδικτυακά, σε μια ομάδα chat που είχε δημιουργηθεί για τους σκοπούς του μαθήματος. Μετά την καταγγελία των γονιών του αγοριού ακολούθησε μία ακόμη, επίσης από ανήλικο μαθητή της Ζαμόρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε δει τη δασκάλα του να κάνει σ@ξ με τον μαθητή της και κατόπιν είχε λάβει και ο ίδιος γυμνές φωτογραφίες της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications