ΗΠΑ: Ο Τραμπ ζητά 20 εκατ. δολάρια αποζημίωση από την τόρμι Ντάνιελς που την έβαλαν να λέει τα γνωστά αριστερά fake news
ΗΠΑ: Ο Τραμπ ζητά 20 εκατ. δολάρια αποζημίωση από την τόρμι Ντάνιελς που της έβαλαν να λέει τα γνωστά αριστερά παραμυθία fake news

Στην αντεπίθεση περνά ο αμερικανός πρόεδρος μετά τις αποκαλύψεις της π@ρνοστάρ – Οι δικηγόροι του ζητούν 20 εκατ. Δολάρια αποζημίωση – Την επόμενη εβδομάδα, η Στόρμι Ντάνιελς έχει προγραμματίσει τηλεοπτική συνέντευξη

Αποζημίωση ύψους 20 εκατ. Δολαρίων ζητούν οι δικηγόροι του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ από την ηθοποιό αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς. Οι δικηγόροι του αμερικανού προέδρου υποστηρίζουν ότι η Ντάνιελς έχει παραβιάσει τη συμφωνία μη αποκάλυψης που υπέγραψαν πριν τις εκλογές του 2016.

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η π@ρνοστάρ έσπασε τη συμφωνία για τουλάχιστον 20 φορές, λέγοντας δημόσια ότι είχε σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ που ξεκίνησε το 2006, ενώ ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ και διήρκησε λίγους μήνες.

Ο δικηγόρος του προέδρου, Μάικλ Κοέν είχε παραδεχθεί ότι είχε δώσει 130.000 δολάρια στην Ντάνιελς για να παραμείνει σιωπηλή, υποστηρίζοντας όμως ότι ήταν από τα προσωπικά του χρήματα.

Όμως, τώρα είναι η πρώτη φορά που ο Ντόναλντ Τραμπ εμπλέκεται άμεσα στην υπόθεση, την ουσία της οποίας αρνείται έντονα. Ο δικηγόρος της Στόρμι Ντάνιελς, που το πραγματικό της όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, υπέβαλε μήνυση αυτό το μήνα, με σκοπό την κατάργηση της συμφωνίας μη αποκάλυψης. Μάλιστα, έκανε λόγο για τακτική εκφοβισμού του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί τον πρόεδρο, ενώ ζήτησε αλλαγή του δικαστηρίου που θα επιληφθεί της υπόθεσης.

«Πώς μπορεί ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ να ζητά αποζημίωση 20 εκατ. Δολαρίων εναντίον της πελάτισσας μου,όταν ο ίδιος και ο κ. Κοέν υποστηρίζουν ότι ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ συμβαλλόμενο μέρος και δεν γνώριζε τίποτα;» διερωτάται ο Michael Avenatti, δικηγόρος της Ντάνιελς.

«Άκυρη η συμφωνία» λέει η Στόρμι Ντάνιελς
Η πλευρά της Στόρμι Ντάνιελς υποστηρίζει ότι η συμφωνία του 2016 ήταν άκυρη, αφού δεν την υπέγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ. Η ίδια έκανε πρώτη φορά αποκαλύψεις για σ@ξουαλική σχέση με τον Τραμπ σε συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό το 2011.
Η ιστορία επανήλθε στο προσκήνιο φέτος, μετά τις αναφορές ότι η ίδια δέχθηκε χρήματα για να μην μιλήσει λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Ο δικηγόρος της υποστηρίζει επιπλέον ότι η αγωγή για αποζημίωση 20 εκατ. Δολαρίων είναι μία τακτική εκφοβισμού από τον πρόεδρο και τον κ. Κοέν, ενώ έκανε λόγο και για τακτικισμούς, με στόχο να κρύψουν την αλήθεια από το κοινό.
Επίσης, υποστήριξε ότι η π@ρνοστάρ έχει δεχθεί απειλές, χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις.
Την επόμενη εβδομάδα, η Στόρμι Ντάνιελς έχει προγραμματίσει να δώσει συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή για τη μάχη της να ακυρώσει τη συμφωνία.

Παράλληλα, σε καμπάνια που γίνεται διαδικτυακά έχουν συγκεντρωθεί περίπου 200.000 δολάρια για την κάλυψη των δικαστικών της εξόδων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications