Άλλη μια αριστερή δήθεν ερωμένη του Τραμπ εμφανίστηκε να λέει τα γνωστά, γιατί δεν έχει βγει καμιά να πει τα ίδια για κάποιον του συστήματος?
Άλλη μια αριστερή δήθεν ερωμένη του Τραμπ εμφανίστηκε να λέει τα γνωστά παραμυθία, γιατί δεν έχει βγει καμιά να τα ίδια για κάποιον του συστήματος?

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο CNN μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου της σχέσης τους, η 46χρονη σήμερα γυναίκα περιγράφει πώς ξεκίνησε ο 10 μηνών ερωτικός δεσμός της με τον Τραμπ, τα έντονα συναισθήματά της απέναντί του, τις τύψεις που ένιωθε απέναντι στην Μελάνια (η οποία εκείνη την εποχή είχε μόλις γεννήσει τον Μπάρον) και τα αίτια του χωρισμού τους.

Η ΜακΝτούγκαλ αποκάλυψε στο CNN ότι συναντιόταν με τον Τραμπ περίπου 4-5 φορές τον μήνα, κατά τις οποίες έκαναν σ@ξ χωρίς προφυλακτικό και περνούσαν αρκετές ώρες μαζί.

Σε μία από τις συναντήσεις τους μάλιστα, στο διαμέρισμα του Τραμπ στον ουρανοξύστη του, ο εραστής της της είχε δείξει και την κρεβατοκάμαρα της Μελάνια, κάτι που την είχε κάνει να αισθανθεί πολύ άσχημα.«Πίστευα ότι είχαν προβλήματα στη σχέση τους, γι’ αυτό κοιμούνταν χωριστά. Πάντως δεν έβλεπα την ώρα να φύγω από εκεί μέσα, αισθανόμουν πολύ χάλια.

»Όταν κάνεις κάτι ανήθικο και το ξέρεις, το γεγονός ότι βρίσκεσαι στο δωμάτιο εκείνου που αδικείς σου προκαλεί ένα σφίξιμο στην καρδιά. »Ανυπομονούσα να φύγω από το διαμέρισμα και να γυρίσω στο ξενοδοχείο μου», είπε η πρώην ερωμένη του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ίδιος ο εραστής της πάντως της είχε μιλήσει ελάχιστες φορές για τη Μελάνια και πάντα αναφερόταν σ’ αυτή με σεβασμό. Έλεγε ότι τη θαύμαζε που μιλούσε 4-5 γλώσσες και ότι τον είχε εντυπωσιάσει η εξυπνάδα της, χωρίς ωστόσο να εκφράζει ποτέ τύψεις που την απατούσε με… τουλάχιστον δύο γυναίκες την πιο ευάλωτη περίοδο της ζωής της, όταν δηλαδή είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Αναφέρθηκε τέλος και στον χωρισμό της με τον Αμερικανό Μίδα. Όπως είπε, η σχέση τους άρχισε να καταρρέει όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν ρατσιστής και υποτιμούσε τους φίλους της.

Και εδώ φαίνεται οτι ειναι μισθωμένη απο το σύστημα: Αυτό που ενόχλησε κυρίως την 36χρονη (τότε) καλλονή ήταν τα χυδαία και ρατσιστικά σχόλια που είχε κάνει ο Τραμπ για έναν Αφροαμερικανό φίλο της, λέγοντας της ότι βγαίνει μαζί του επειδή της αρέσουν «τα μαύρα π…α».

Ακόμα και να έγιναν οπως τα λέει την έβαλαν να πλευρίσει τον Τραμπ για να βγαίνει τώρα να τον κατηγορεί, έτσι δουλεύει το σύστημα χρονιά τώρα, η ακόμα και εξαγοράζουν άτομα να βγαίνουν και να κατηγορούν τους ανεπιθύμητους, κάτι δεν τους έκανε ο Τραμπ και τον εκβιάζουν με αυτο τον τρόπο, σημειώστε συνέντευξη στο CNN! που άλλου; θυμηθείτε περίπτωση Σώρρα εδώ ξαφνικά βρέθηκε ένας την κατάλληλη στιγμή,για να συμπληρώσουν καμια σοβαρή κατηγορία μετά απο κάτι γελοίες...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications