Φίδι με δύο κεφάλια και δύο καρδιές βρέθηκε στη Φλόριντα VIDEO
Φίδι με δύο κεφάλια και δύο καρδιές βρέθηκε στη Φλόριντα VIDEO

Φίδι με δύο κεφάλια και δύο καρδιές βρέθηκε στη Φλόριντα – Είναι μόλις δύο εβδομάδων και παρουσιάστηκε σε πρόγραμμα του National Geographic.

Όπως αναφέρεται γεννήθηκε έτσι και τα δύο διαφορετικά κεφάλια, τα οποία είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους ως προς τις αντιδράσεις, βγαίνουν από ένα κοινό σώμα.

Η κτηνίατρος Susan Kelleher που εξέτασε πρώτη το σπάνιο ερπετό δήλωσε έκπληκτη με το γεγονός πως έχει δύο καρδιές που λειτουργούν κανονικά. «Σοκαρίστηκα όταν είδα πως έχει δύο καρδιές. Όμως ήταν πολύ ενδιαφέρον που ένα σώμα φιδιού έχει στην πραγματικότητα δύο φίδια».

Για να βεβαιωθούν οι γιατροί πως το φίδι αυτό θα επιβιώσει δοκίμασαν να του δώσουν να φάει και πέρασε το «τεστ» με επιτυχία. Συγκεκριμένα του έδωσαν να φάει ένα νεκρό ποντίκι και ενώ το έτρωγε, τα μάτια του δεύτερου κεφαλιού παρατηρούσαν το «θέαμα»…

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το έμβρυο είχε ξεκινήσει να χωρίζεται στα δύο για να δημιουργηθούν δίδυμα αλλά κάποια στιγμή η διαδικασία αυτή σταμάτησε, για άγνωστους λόγους. Έτσι, το φίδι έχει δύο κεφάλια αλλά ένα σώμα, όπως συμβαίνει και με τα σιαμαία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications