Όταν τα φαντάσματα όχι μόνο φοβίζουν, αλλά και σκοτώνουν ανθρώπους!!
Όταν τα φαντάσματα όχι μόνο φοβίζουν, αλλά και σκοτώνουν ανθρώπους!!

Πολλοί ερευνητές καθώς και η παραψυχολογική έρευνα, αποδεικνύουν ότι τα φαντάσματα δεν είναι φαντασία η συνηθισμένες ψευδαισθήσεις, υπάρχουν στα αλήθεια .

Μερικοί λένε οτι ειναι πνεύματα μιας αυτοκτονίας,η σκοτώθηκαν με βίαιο τρόπο, η αμαρτωλοί όλων των αποχρώσεων,η βεβήλωσαν τους τάφους τους, ή δεν έχουν μια κανονική κατοικία για την σορό τους, αλλα δεν έχει δοθεί μια εξήγηση τι προκαλεί τα φαντάσματα!

Φυσικά, δεν είναι όλα τα φαντάσματα φιλικά προς τους ανθρώπους. Μερικά ειναι πνεύματα από κακούς ανθρώπους, καθώς και μερικά από αλλα πλάσματα, η και ζώα που ίσως ζωή τους διεκόπη λόγω της ανθρώπινης κακία και σκληρότητας. Υπάρχουν ακόμη και γνωστές περιπτώσεις κατά τις οποίες τα φαντάσματα σκότωσαν ανθρώπους.

Σύμφωνα με τους παραψυχολόγους, μόνο σε αυτόν τον αιώνα τα πνεύματα ειναι οι ένοχοι για τον θάνατο αρκετών εκατοντάδων ανθρώπων. Τα περισσότερα από τα στοιχεία για τα φαντάσματα προέρχονταν από την Αγγλία. Ως εκ τούτου, ορισμένοι μπορούν να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι μόνο εκεί, και ίσως σε δύο ή τρεις ευρωπαϊκές χώρες μπορεί κανείς να συναντήσει αυτά τα πνεύματα.

Στην πραγματικότητα, φαντάσματα βρίσκονται σε διάφορα μέρη του πλανήτη μας. Τα φαντάσματα εμφανίζονται στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πιο συχνά, τα θύματα των πνευμάτων είναι υπερβολικά ευαίσθητα.

Η επίδραση του φανταστικού φαντάσματος στην ύλη: κάποιοι άνθρωποι πεθαίνουν από ανακοπή καρδιάς. Αλλά στο "οπλοστάσιο" των φαντασμάτων υπάρχουν πιο περίπλοκοι και επικίνδυνοι μηχανισμοί, από τους οποίους ακόμη και άνθρωποι με χαλύβδινα νεύρα δεν μπορουν να αντέξουν. Πρόκειται για μια τακτική σκόπιμης ψυχικής παραφροσύνης που οδηγεί στον θάνατο, προκαλώντας ατυχήματα, και προσωρινή υλοποίηση δολοφονίας στο φυσικό επίπεδο.

Σπίτι με διαμερίσματα σε νεκροταφείο!
Τα φαντάσματα εμφανίζονται όταν ο τάφος τους καταστρέφεται από το λάθος των ανθρώπων.Μια τέτοια περίπτωση ειναι η ακόλουθη: στα βορειοανατολικά της Μόσχας, κοντά σε έναν από τους σταθμούς του μετρό, χτίστηκαν αρκετά σπίτια στο χώρο ενός παλιού νεκροταφείου. Η ζωή των περισσότερων που εγκαταστάθηκαν εκεί μετατράπηκε σε μια ζωντανή κόλαση. Εμφανίστηκαν ανεξήγητες ρωγμές σε σπίτια . Οι σεισμολόγοι και οι γεωλόγοι αδυνατούσαν να δώσουν κατανοητές εξηγήσεις σε αυτό το περίεργο φαινόμενο. Σχεδόν το κάθε διαμέρισμα κατά καιρούς είχε ανεξήγητα φαινόμενα : να σπάνε πιάτα, πράγματα που έπεφταν το βράδυ μονά τους, θορύβους απο τρίξιμο και ουρλιαχτά, και να εμφανίζονται φαντάσματα.

Μια μαρτύρια απο την Ναταλία Σμιρνόβα,: "... σπασμένα πιάτα και θόρυβοι. Μια νύχτα ξύπνησα και με τρόμο έβλεπα δίπλα στο κρεβάτι μου ένα ημιδιαφανές λευκόχρωμο άνδρα. Τίναξα το κεφάλι μου μήπως το φανταστικά αλλά δεν εξαφανίστηκε. Με κραυγές ο ένας γιος μου που επίσης είδε αυτό το ακατανόητο πλάσμα έτρεξε στο διακόπτη για να ανάψει το φως. Και τότε το φάντασμα σχεδόν έχασε τη μορφή του,και μετατράπηκε σε ένα λευκό σύννεφο, και όταν το φως συνέχισε να ειναι αναμένω, εξαφανίστηκε εντελώς. Μια εβδομάδα αργότερα, ο ίδιος απρόκλητος επισκέπτης σχεδόν με σκότωσε. Ξύπνησα από μια φοβερή αίσθηση. Μου φάνηκε ότι στους πνεύμονές μου αντί του αέρα υπάρχει κάποιο βαρύ και άσχημο αέριο.

Ταυτόχρονα, δεν μπορούσα καν να φωνάξω- η φωνή εξαφανίστηκε τελείως, είπα απο μέσα μου : "Κύριε Σώσε με! "Και την ίδια στιγμή από το στόμα μου βγήκε κάτι σαν καπνός, μέχρι το ταβάνι και άρχισε να παίρνει τη μορφή ενός άνδρα. Για άλλη μια φορά είδα το φάντασμα το οποίο εξαφανίστηκε. Με τη συμβουλή του ιερέα, έβαλα εικόνες σε κάθε δωμάτιο και αρκετές φορές την ημέρα, ειδικά κατά την ώρα του ύπνου, γέμιζα το σπίτι με θυμίαμα.

Δεν εμφανίστηκε ξανά το φάντασμα. Αλλά σε γείτονες το ίδιο ή άλλο φάντασμα δημιουργούσε πολλά προβλήματα: ξαφνικά έχασε τη ζωή μια γιαγιά εξήντα ετών , που ποτέ δεν παραπονεθεί για την υγεία της, ένας 17άχρονος έχει σταλεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο. Αργότερα έμαθα ότι μερικοί από τους άλλους γείτονες μας είχαν διαφορετικά προβλήματα με τα φαντάσματα. Κάποιος είπε ότι ηταν άπλα κάποια πνεύματα, αλλά κατά τη γνώμη μου, ήταν πολύ κακά πνεύματα που μας επισκέφτηκαν, διαβολικοί αγγελιοφόροι. Με την πάροδο του χρόνου, όλοι οι ενοικιαστές του σπιτιού άφησαν τα διαμερίσματά τους, και το ίδιο το σπίτι έμεινε ακατοίκητο .

Φαντάσματα που σκοτώνουν τους οδηγούς
Η βεβήλωση των νεκροταφείων μπορεί να οδηγήσει σε άλλες σοβαρές συνέπειες, υπάρχουν δρόμοι όπου συμβαίνουν ατυχήματα σε τακτική βάση. Αυτά τα μέρη είναι σαν καταραμένα, ο αριθμός των θυμάτων μεγαλώνει και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό, αλλα στο παρελθόν υπήρχαν ξεχασμένα νεκροταφεία εκεί απο ενα τέτοιο μέρος ειναι η παρακάτω ιστορία επίσης απο την Ρωσία .

Ο Αλέξανδρος Πέστρουχιν είχε ένα τρομερό ατύχημα στον «δρόμο του θανάτου», που βρίσκεται στην περιοχή του Ροστόφ της Ρωσίας, και ανέφερε τις λεπτομέρειες για το τι συνέβη σε αυτόν."Ήταν αργά το καλοκαιρινό βράδυ ήμουν με τον φίλος μου τον Σεργκέι, οδηγούσα στης εθνική οδό με ταχύτητα περίπου 80 χιλιομέτρων την ώρα. Ήταν ζεστός ο καιρός, ο δρόμος ήταν σε καλή κατάσταση και δεν μπορούσαμε να φανταστούμε αυτο που συνέβη . Χωρίς προφανή λόγο τα φώτα έσβησαν ξαφνικά και κάτι σαν καπνός κρεμόταν μπροστά από το παρμπρίζ. Κατάφερα να δω ότι είχε κάτι σαν ένα κεφάλι με τρύπες αντί για μάτια στόμα, και ακούστηκε ένα τρομερό γέλιο.

Πάτησα το φρένο τρομαγμένος, αλλά ήταν πολύ αργά βγήκα έξω απο το δρόμο και έπεσα σε ένα δέντρο. Το αυτοκίνητο έγινε ένας σωρός από στριμμένα μέταλλα. Ο φίλος μου ήταν νεκρός: είχε πεταχτεί έξω από το σπασμένο μπροστινό παρμπρίζ και έκοψε το λαιμό του. Εγώ σώθηκα από ανθρώπους που περνούσαν και σταμάτησαν να βοηθήσουν . Ήμουν αναίσθητος πολύ ώρα πέρασα αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο: είχα πολλά κατάγματα και μώλωπες, καθώς και διάσειση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το φάντασμα. Το σημείο εκείνο ειναι γνωστό για πολλά ατυχήματα , Προφανώς, όλα είναι απο το ίδιο φάντασμα ... "

Μερικές φορές,τα φαντάσματα εμφανίζονται σε αυτοκινητόδρομους και σε μέρη όπου δεν υπήρχαν ποτέ νεκροταφεία. Για παράδειγμα,εκεί που σκοτώθηκε κάποιος. Και μετά το "ασταθές πνεύμα του " εμφανίζεται μπροστά σε έναν άλλον οδηγό και προκαλεί ένα νέο ατύχημα. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να προκύψει ένα είδος «αλυσιδωτής αντίδρασης», τα ατυχήματα θα γίνουν τακτικά σε αυτό το μέρος , και κατά συνέπεια, θα εμφανιστεί μια νέα θανατηφόρα περιοχή - η «δρόμος του θανάτου». Υπάρχουν περίπου δώδεκα παρόμοια μέρη στη Μόσχα μόνο.

Στην Αμερική, ένας τέτοιος δρόμος βρίσκεται κοντά στο Klamath Falls του Όρεγκον. Στα μέσα της δεκαετίας του 1970, σε έναν ορεινό δρόμο, ένας οδηγός χτύπησε μια νεαρή γυναίκα,το φάντασμα της εμφανίζεται κατά καιρούς φέρνοντας το θάνατο στους οδηγούς,με ένα λευκό φόρεμα. Μερικές φορές αυτο το φάντασμα προκαλεί ατυχήματα, απροσδόκητα εμφανίζεται μπροστά απο ένα αυτοκίνητο σε μια συγκεκριμένη στροφή ενός ορεινού δρόμου,και ο άτυχος οδηγός που θα το συναντήσει προσπαθώντας να το αποφύγει βγαίνει εκτός δρόμου πέφτει απο μεγάλο ύψος και συντρίβεται σε βράχους.

Και στη Γερμανία, ένα κακό φάντασμα περιμένει τους ταξιδιώτες κοντά στην πόλη Deggendorf (στην Βαυαρία), στον τόπο όπου ο σιδηρόδρομος διέρχεται μέσα από μια σήραγγα. Το κορίτσι φάντασμα λατρεύει τους περαστικούς της σήραγγας όπου πέφτουν κάτω από τους τροχούς των τρένων μεγάλης ταχύτητας .. Για 32 χρόνια, το ύπουλο φάντασμα έχει γίνει ο ένοχος για τον θάνατο 19 ανθρώπων.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications