Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της παρενόχλησης νεαρής από στρατιωτικό στη Λαμία
Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της παρενόχλησης νεαρής από στρατιωτικό στη Λαμία

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας έπειτα από την καταγγελία νεαρής πως στρατιωτικός προσποιούμενος τον ιδιοκτήτη πρακτορείου μοντέλων την προσέγγισε και προσπάθησε να την παρενοχλήσει σεξουαλικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ήταν ξημερώματα Πέμπτης (01/03) όταν πήγαινε με τα πόδια στη δουλειά της. Ξαφνικά, όπως η ίδια καταγγέλλει, την πλησίασε με το αυτοκίνητο ο 40χρονος.

Αρχικά άρχισε να της εξηγεί ότι έχει πρακτορείο μοντέλων και πως επειδή ήταν πολύ όμορφη ήθελε να την προωθήσει ως μοντέλο. Μάλιστα, προσπάθησε να την πείσει να μπει στο αυτοκίνητό του. Όταν είδε ότι εκείνη δεν ανταποκρίθηκε επιχείρησε δυο φορές διά της βίας να την βάλει μέσα στο αμάξι του.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και αφού τον απώθησε, το έβαλε στα πόδια και ταυτόχρονα κάλεσε την Αστυνομία. Ο 40χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο και αναπτύσσοντας ταχύτητα εγκατέλειψε το σημείο.

Στο πλαίσιο του Αυτοφώρου ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, αφού πρώτα εντοπίστηκε και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου και αναγνωρίστηκε από την κοπέλα. Όπως αποδείχτηκε πρόκειται για 40χρονο στρατιωτικό από τη Φθιώτιδα που υπηρετεί στην Αθήνα.

Τρομερό λάθος
Από την πλευρά του ο 40χρονος στρατιωτικός αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι η Αστυνομία έπιασε λάθος άνθρωπο.

«Πιστεύουμε ότι η κυρία έκανε ένα τρομερό λάθος. Τα στοιχεία και τα πραγματικά γεγονότα θα αποδείξουν ότι ο εντολέας μου ουδεμία εμπλοκή έχει στο συγκεκριμένο περιστατικό», δήλωσε ο δικηγόρος του 40χρονου.

newsbomb

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications