28 Μαρ 2018

Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου ο 88χρονος που πυροβόλησε τους δυο ληστές

Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου ο 88χρονος που πυροβόλησε τους δυο ληστές

«Βρισκόμουν σε άμυνα, φοβήθηκα για τη ζωή μου» φέρεται να είπε

Ελεύθερος έφυγε από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, μετά την απολογία του, ο 88χρονος που πυροβόλησε κατά των δυο ατόμων που μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο ηλικιωμένος άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Από την πρώτη στιγμή ο 88χρονος ισχυρίστηκε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει. «Βρισκόμουν σε άμυνα, φοβήθηκα για τη ζωή μου» φέρεται να είπε, απολογούμενος στον 1ο τακτικό ανακριτή.

Ο 88χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι οι ληστές είδαν το παλιό όπλο που είχε κειμήλιο στο σπίτι του, του επιτέθηκαν και πάνω στη μικρή πάλη που ακολούθησε, το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο νεαροί που εισέβαλλαν στο σπίτι του 88χρονου στη Γλυφάδα είναι αντιμέτωποι με το αδίκημα της ληστείας από κοινού.(φωτογραφία αρχείου)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου ο 88χρονος που πυροβόλησε τους δυο ληστές
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: