Έγκλημα στην Κέρκυρα: Το «σαράκι» της ζήλιας όπλισε το χέρι του αστυνομικού
Έγκλημα στην Κέρκυρα: Το «σαράκι» της ζήλιας όπλισε το χέρι του αστυνομικού

Πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα την 55χρονη γυναίκα του ..

Το «σαράκι» της ζήλιας φαίνεται να είχε τρυπώσει «βαθιά» στην καρδιά του πρώην αστυνομικού που πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα την 55χρονη γυναίκα του στην Κέρκυρα.

Η Αμαλία Κουρή ήταν μια κατ’ομολογία φίλων και συγγενών μια αρκετά εμφανίσιμη γοητευτική γυναίκα την οποία ο 62χρονος πρώην αστυνομικός είχε ερωτευτεί παράφορα. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της η γυναίκα είχε παντρευτεί τρεις φορές και είχε δύο παιδιά. Ένα από τον πρώτο της γάμο και έναν από τον δεύτερο.

H ζωή τους στην Κέρκυρα ήταν αρκετά αξιόλογη, όπως λένε άνθρωποι που γνώριζαν την άτυχη Αμαλία και τον συνταξιούχο αστυνομικό.
Το αίσθημα της ζήλιας όμως που ένιωθε ο συνταξιούχος αστυνομικός για τη γυναίκα του όπως αναφέρουν άτομα από το φιλικό περιβάλλον της άτυχης 55χρονης γυναίκας ,κάθε φορά που εκείνη γινόταν αποδέκτης κομπλιμέντων, γινόταν όλο και πιο έντονο με τους καυγάδες του ζευγαριού να είναι συχνοί.

Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο και το πρωί της Παρασκευής ύστερα από ακόμη έναν έντονο διαπληκτισμό ο 62χρονος συνταξιούχος αστυνομικός πήρε την καραμπίνα και σκότωσε εν ψυχρώ τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 62χρονος μετά από λίγη ώρα, παρουσιάστηκε εκούσια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, όπου και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο με το οποίο ο 62χρονος πυροβόλησε την 56χρονη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.

Ο 62χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications