25 Μαρ 2018

Δείτε Live τη Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου απο το Σύνταγμα

Δείτε Live τη Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου απο το Σύνταγμα

Στην παρέλαση θα συμμετάσχουν επίλεκτα τμήματα από Στρατιωτικές Μονάδες της Αττικής και της Βοιωτίας, καθώς και δύο ακόμη από Τάγματα Εθνοφυλακής του Έβρου και των Δωδεκανήσων.

Αντίστοιχη θα είναι η παρουσία των Μηχανοκίνητων μέσων όλων των Όπλων και Σωμάτων του Στρατού και της Αεροπορίας, από τα μικρότερα οχήματα μέχρι τα Τεθωρακισμένα και τα αυτοκινούμενα πυροβόλα.

Όπως κάθε χρόνο, εκτός των τμημάτων και των μηχανοκίνητων και εναέριων μέσων από το Στρατό, το Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία, αντίστοιχη συμμετοχή είναι προγραμματισμένη και για μονάδες και μέσα των υπόλοιπων Σωμάτων Ασφαλείας, όπως της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Δείτε Live τη Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου απο το Σύνταγμα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: