Θεσσαλονίκη: Δημοτικός υπάλληλος είχε μετατρέψει το σπίτι του σε φυλακή και κρατούσε ομήρους τα ξαδέλφια του
Θεσσαλονίκη: Δημοτικός υπάλληλος είχε μετατρέψει το σπίτι του σε φυλακή και κρατούσε ομήρους τα ξαδέλφια του

Μια απίστευτη ιστορία βλέπει το «φως της δημοσιότητας στην Θεσσαλονίκη. Πρωταγωνιστής ένας 58χρονος άνδρας, ο οποίος είχε μετατρέψει το σπίτι του σε «φυλακή» για δύο ξαδέρφια του!

Το χρονικό της υπόθεσης στην Θεσσαλονίκη
Την πληροφορία μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπου αναφέρθηκε πως ο 58χρονος άνδρας είναι δημοτικός υπάλληλος στον δήμο Ωραιοκάστρου.

Πριν από αρκετούς μήνες, δύο ξαδέρφια του από τις Σέρρες τον είχαν επισκεφθεί στο σπίτι του. Ο 58χρονος, λοιπόν, τους κράτησε κυριολεκτικά αιχμαλώτους για διάστημα περίπου έξι έως οκτώ μηνών!

Οι πληροφορίες του σταθμού αναφέρουν πως το πρωί έφευγε κανονικά για την δουλειά του, έχοντας όμως μέσα στο σπίτι του ένα «σκοτεινό» μυστικό: Έδενε με χειροπέδες τα χέρια των «αιχμαλώτων» του, με καλώδια τα πόδια τους και όταν επέστρεφε από την δουλειά τους έλυνε και τούς αποσπούσε χρήματα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα δύο ξαδέρφια είχαν περίπου 80.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό και ο 58χρονος έπαιρνε χρήματα απειλώντας τα δύο ξαδέρφια του πως θα κάνει κακό στην τρίτη αδελφή τους!

Ο 58χρονος δημοτικός υπάλληλος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, 31.03.2018 μετά από έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι, με τους δύο ανθρώπους που κρατούσε αιχμάλωτους ο άνδρας να απελευθερώνονται.

Ο δράστης οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, με την υπόθεση να παίρνει, πλέον, τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications