Διέκοψαν «στον αέρα» δικηγόρο επειδή έλεγε πως οι Έλληνες πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι (ΒΙΝΤΕΟ)
Διέκοψαν «στον αέρα» δικηγόρο επειδή έλεγε πως οι Έλληνες πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δικηγόρος βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, προκειμένου να εκφέρει την άποψή της για την γνωστή υπόθεση Λαγουδή.

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Ωστόσο, λίγο πριν τις αναφορές της σε σχέση με το περιστατικό, θέλησε να εκφράσει τις ανησυχίες της αναφορικά με την κρίσιμη κατάσταση που επικρατεί στα εθνικά θέματα της χώρας, καθώς έχει δοθεί, με πολιτική ευθύνη, άπλετος χώρος κινήσεων στην γείτονα χώρα εις βάρος της Ελλάδας.

Επικαλούμενη προηγούμενα λόγια ταξίαρχων, καλεσμένων της τηλεοπτικής ενημερωτικής εκπομπής, υπογράμμισε και εκείνη πως οι Έλληνες οφείλουν να είναι ετοιμοπόλεμοι.

Αυτό προκάλεσε την «έκρηξη» της δημοσιογράφου, η οποία κάλεσε την δικηγόρο να μην μιλά για πολέμους, πως τα πάντα έχει αναλάβει η ελληνική κυβέρνηση και πως δεν είμαστε ετοιμοπόλεμοι!

Τι είμαστε τότε, αναρωτιόμαστε εμείς;
Η δικηγόρος επέμεινε, σημειώνοντας πως για την «ειρήνη πρέπει να είσαι έτοιμος και για πόλεμο».
Η δημοσιογράφος, κρατώντας το ακουστικό της, δήλωσε πως υπάρχουν σύμμαχοι, ελληνική κυβέρνηση και στρατιωτικοί και άρα ο λαός «δεν πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμος».

Ρωτάμε: Πλήρης εξάρτηση από το Κράτος και εδώ;
Η δικηγόρος, τέλος, αναφέρθηκε στο Ισραήλ και στην Ελβετία, χώρες οι οποίες έχουν εκπαιδεύσει τους πληθυσμούς τους, προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμοι, με την δημοσιογράφο να την διακόπτει οριστικά!

Τον λαό τον θέλουν, μάλλον, ενεργό, μόνο στις διαμάχες για τις ομάδες ή για τα σκάνδαλα και όχι για τα εθνικά θέματά.
Θυμίζουμε το σχέδιο της Παλλαϊκής Άμυνας σε πρότυπα Ελβετίας και Ισραήλ, που είχε αναδείξει αποκλειστικά το el.gr, το οποίο φυσικά δεν εφαρμόστηκε ποτέ, ακριβώς για να μην είμαστε ΠΟΤΕ ετοιμοπόλεμοι στο σύνολό μας, ώστε να «πνίξουμε» την όποια απειλή κατά της χώρας μας!

Επιπλέον στο 4.19 η δημοσιογράφος, υποδεχόμενη την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Αριστεράς, Όλγα Γεροβασίλη, στο στούντιο, της ζήτησε συγγνώμη για όσα «πολεμοχαρή» ακούστηκαν, με την υπουργό να σχολιάζει πως τέτοιες απόψεις βρίσκονται «εκτός πραγματικότητας».

www.el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications