21 Μαρ 2018

Μηχανικός υποστηρίζει ότι βρήκε το χαμένο boeing της Malaysia στο Google Earth

Μηχανικός υποστηρίζει ότι βρήκε το χαμένο boeing της Malaysia στο Google Earth

Η εξαφάνιση της πτήσης ΜΗ370 αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα μυστήρια.

Τέσσερα χρόνια πριν, στις 8 Μαρτίου του 2014 το αεροσκάφος των Malaysia Airlines με 239 επιβαίνοντες, εξαφανίστηκε από το χάρτη ενώ πετούσε πάνω από τις Φιλιππίνες. Παρά τις τιτάνιες έρευνες το εξαφανισμένο αεροσκάφος δεν εντοπίστηκε ποτέ.

Ωστόσο, τώρα, ο 64χρονος Αυστραλός Πίτερ Μακ Μάχον μηχανικός στο επάγγελμα, ο οποίος έχει εργαστεί στις έρευνες συντριβών αεροσκαφών για περισσότερα από 25 χρόνια, ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε το χαμένο αεροσκάφος της Malaysia, μέσω του Google Maps και των εικόνων της NASA.

Ο Μακ Μάχον ισχυρίζεται ότι το αεροσκάφος βρίσκεται στα 10 μίλια νότια του μικρού νησιού Round Island, κοντά στο νησί Μαυρίκιο, μια περιοχή στην οποία δεν έγιναν έρευνες.

Μάλιστα, ο 64χρονος υποστηρίζει ότι υπάρχει μια εικόνα που δείχνει την ουρά και τα φτερά του αεροπλάνου να επιπλέει στον ωκεανό. Ο Μακ Μάχον έστειλε την αναφορά των ερευνών του στα γραφεία μεταφορών και ασφαλείας στην Αυστραλία, όπου επιβεβαιώθηκε ότι τα ευρήματα ανήκουν στο αεροσκάφος.

Οι Αμερικανοί ερευνητές όμως, επιμένουν ότι αυτές οι έρευνες δεν είναι αληθείς και τα κομμάτια του αεροσκάφους πολύ πιθανόν να βρίσκονται στον Ινδικό Ωκεανό.

(Με κόκκινο το Round Island όπου ο Αυστραλός ερευνητής υποστηρίζει ότι βρήκε το χαμένο boeing της Malaysia, το οποίο εξαφανίστηκε πετώντας πάνω από τις Φιλιππίνες με κατεύθυνση το Πεκίνο, προς τα βόρεια δηλαδή)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Μηχανικός υποστηρίζει ότι βρήκε το χαμένο boeing της Malaysia στο Google Earth
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: