23 Μαρ 2018

Οι άνδρες της Τροχαίας και Πυροσβεστικής ξεβουλώνουν τα φρεάτια της Εθνικής οδού – Οι υπεύθυνοι που είναι;;

Οι άνδρες της Τροχαίας και Πυροσβεστικής ξεβουλώνουν τα φρεάτια της Εθνικής οδού – Οι υπεύθυνοι που είναι;;

Το είδαμε κι αυτό τις μέρες που περνάμε !!!
-Που είναι η Περιφέρεια ;;;;

Οι άνδρες της τροχαίας Ναυπάκτου και της τοπικής Πυροσβεστικής υπηρεσίας με κασμάδες και φτυάρια αναχείρας,στο έργο της διάνοιξης των βουλωμένων φρεατίων της παλαιάς ε.ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων.

Τα νερά από την σφοδρή βροχόπτωση έφθασαν καταμεσής του οδοστρώματος με ότι αυτό συνεπάγεται στην ασφαλή διέλευση των οχημάτων που επιλέγουν την παλαιά ε.ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων.

Οι τοπικές υπηρεσίες με εξοπλισμό και εργασία που θα έπρεπε να επιτελέσει η Περιφέρεια,προσπάθησαν να διευκολύνουν τα νερά που είχαν συσωρευτεί προκειμένου να βρουν το δρόμο προς τα φρεάτια.

Είναι εντελώς απαράδεκτο,εργασίες συντήρησης που άπτονται της ευθύνης άλλων υπηρεσιών και δη της περιφέρειας,να εκτελούνται από την τροχαία και την πυροσβεστική,όταν μάλιστα οι υπηρεσίες αυτές ουσιαστικά λόγω έλλειψης προσωπικού υπολειτουργούν.

Ας αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους,ελπίζοντας να μην ξαναγίνουμε μάρτυρες τέτοιων εικόνων,που έχουν ως στόχο την σταδιακή απαξίωση του παλαιού οδικού δικτύου που για πολλούς αποτελεί προτεραιότητα στη χρήση του.

χ
nafpaktianews.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Οι άνδρες της Τροχαίας και Πυροσβεστικής ξεβουλώνουν τα φρεάτια της Εθνικής οδού – Οι υπεύθυνοι που είναι;;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: