Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Αθήνα εξαιτίας 23χρονης σε... παραλήρημα

Οι συνεπιβάτες της Βρετανίδας άρχισαν να χειροκροτούν όταν οι ελληνικές αρχές συνέλαβαν τη γυναίκα μαζί με τις φίλες της

Αεροσκάφος της easyjet που ταξίδευε από τη Βρετανία με προορισμό την Κύπρο, άλλαξε πορεία και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα εξαιτίας μεθυσμένης γυναίκας που βρισκόταν σε παραλήρημα.

Σύμφωνα με την Daily Mail αιτία της αναγκαστικής προσγείωσης ήταν μία 23χρονη που πήγαινε για διακοπές με την παρέα της στην Πάφο.

Η νεαρή κοπέλα από τον Birkenhead ήταν σε παραλήρημα έβριζε, ούρλιαζε από την αρχή της πτήσης και παρενοχλούσε συνεπιβάτες και πλήρωμα. Ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροσκάφος στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής και συνολικά τέσσερα άτομα υποχρεώθηκαν να κατέβουν από την πτήση η οποία συνέχισε το ταξίδι της.

Τη στιγμή μάλιστα, που το πλήρωμα απομακρύνει από την πτήση την κοπέλα και την παρέα της, οι άλλοι επιβάτες ακούγονται να χειροκροτούν.

«Ήταν όλοι πολύ μεθυσμένοι. Έπιναν τα δικά τους ποτά στην πτήση. Άρχισαν να βρίζουν, να τσακώνονται μεταξύ τους και να απειλούν άλλους επιβάτες, οπότε το αεροπλάνο άλλαξε πορεία προς την Αθήνα», δήλωσε επιβάτης στην Daily Mail. Εκπρόσωπος της easyJet επιβεβαίωσε ότι η πτήση EZY1975 από το Μάντσεστερ για την Πάφο στις 23 Μαρτίου, άλλαξε πορεία και ότι τέσσερις επιβάτες υποχρεώθηκαν να κατέβουν λόγω κακής συμπεριφοράς στην Αθήνα.

Share To:
Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment: