17 Φεβ 2018

Έχουμε νεότερα για τον μακελάρη της Φλόριντα:Εβραίος απο μάνα! ακρο-αριστερός και οχι ακροδεξιός που έλεγαν οι “έγκυρες πήγες”!

Έχουμε νεότερα τον μακελάρη της Φλόριντα:Εβραίος απο μάνα! επιβεβαιωθήκαμε και οχι ακροδεξιός ειναι που έλεγαν οι “έγκυρες πήγες”!

Ξανά προσπάθησαν να συνδέσουν οτι ηταν "ακροδεξιός φασίστας ναζι" όπως έκαναν στην Ιταλία: Λαθρο τεμάχισε νεαρή Ιταλίδα. Όταν όμως ο φίλος της πάρει εκδίκηση για αυτό το τραγικό έγκλημα παρουσιάζεται ως Ακροδεξιός φασίστας! εδώ, απο την αρχή φάνηκε οτι ψεύδονταν, οπως λέγαμε εδώ και επιβεβαιωθήκαμε.

Οι δηθεν έγκυρες πήγες μαζικής καταστολής τα απέκρυψαν αυτά που βαζουν μισές αλήθειες για να χειραγωγούν την μάζα δικός τους ηταν :

7 Εβραίοι νεκροί, και άλλοι 10 μη Εβραίοι ο απολογισμός της δολοφονικής επίθεσης σε σχολείο της Φλόριντα.

Ο δολοφόνος υποστηρίζει πως η επίθεση έγινε γιατι μισεί τους Εβραίους, ισχυρίζεται ότι θέλουν να καταστρέψουν τον κόσμο, πουθενά αυτο στην Ελλάδα. Και δεν ηταν μέλος καμιάς ακροδεξιάς οργάνωσης!

Ο ίδιος ο δολοφόνος δήλωνε ακρο-αριστερός (αναρχο-κομμουνιστης δηλαδή! δικός τους που άλλαξε δρόμο,για να λέει "θέλουν να καταστρέψουν τον κόσμο" ένας δικός τους κάτι θα ξέρει) και οχι ακροδεξιός που διέδιδαν στο ελλαδιστάν οι ομοϊδεάτες του , ενώ τον τελευταίο καιρό άρχισε να έχει έντονες αντισημιτικές και ρατσιστικές απόψεις.

Επίσης προκύπτει πως ο δολοφόνος ηταν ο ίδιος Εβραίος (όπως πολλοί κομμουνιστές στην Ελλάδα,που τους έχουν και για Έλληνες οι κοιμισμένοι! τα έχουμε ξανά πει αυτα , και δεν έχουν ιδέα οι περισσότεροι ), εφόσον η βιολογική μητέρα του που δεν γνώρισε ποτέ του ηταν Εβραία.

Ανέφερε την βιολογική του μητέρα, λέγοντας: Η πραγματική μου μητέρα ήταν Εβραία. Χαίρομαι που δεν την γνώρισα ποτέ.

Είπε επίσης ότι ήθελε να σκοτώσει μαύρους ανθρώπους και Μεξικανούς, και ότι οι ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να πυροβοληθούν "στο πίσω μέρος του κεφαλιού"

Από αριστερά προς τα δεξιά, εβραϊκά θύματα τέτοιες φάτσες έχουν και οι κομμουνίστριες: Alex Schachter, Jaime Guttenberg, Meadow Pollack,Scott Beigel και Alyssa Alhadeff. (Εικόνες μέσω JTA). Πληροφορίες timesofisrael.com .Και αυτα τα λέει ένας δικός τους, φαντάσου πόσο δίκαιο έχουν οι άλλοι! πόσο δε ο Χίτλερ που γνωριζει τι ρόλο παίζουν οι Εβραίοι.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έχουμε νεότερα για τον μακελάρη της Φλόριντα:Εβραίος απο μάνα! ακρο-αριστερός και οχι ακροδεξιός που έλεγαν οι “έγκυρες πήγες”!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications