Τι αποκαλύφθηκε από τη συντριβή του τουρκικού εκπαιδευτικού αεροσκάφους στη Σμύρνη.
Τι αποκαλύφθηκε από τη συντριβή του τουρκικού εκπαιδευτικού αεροσκάφους στη Σμύρνη.

Η συντριβή του εκπαιδευτικού αεροσκάφους των Τούρκων χθες, με τους δύο χειριστές να χάνουν τη ζωή τους επιβεβαίωσε τα μεγάλα προβλήματα που ακόμη αντιμετωπίζουν οι γείτονες από την έλλειψη χειριστών.

Η οποία προέκυψε από τις μαζικές διώξεις του καθεστώτος Ερντογάν, μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016.

Τι προκύπτει: Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ το εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου SF-260D της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο απογειώθηκε την 10:26 χθες από την αεροπορική βάση του Çiğli’ στην περιοχή της Σμύρνης κατέπεσε σε αγροτική περιοχή με αποτέλεσμα τον θάνατο των δύο χειριστών.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε στις 10:26 και στις 10:49 χάθηκε από τα ραντάρ.
Οι χειριστές ήταν ο Σμηναγός (Yüzbaşı) Yunus Bal, ο οποίος πρόσφατα είχε επιστρέψει στις τάξεις της τουρκικής αεροπορίας από την ιδιωτική αεροπορική εταιρεία PEGASUS, και ο Υποσμηναγός Resul Gökdoğan της 123 Μοίρας.

Η περίπου αναγκαστική επιστροφή χειριστών που είχαν αποχωρήσει από την αεροπορία και δούλευαν στην πολιτική αεροπορία αποδεικνύει ότι το πρόβλημα ανθρώπινου δυναμικού παραμένει πολύ σοβαρό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications