Συνελήφθησαν 2 από τους 4 αντιεξουσιαστές που ξυλοκόπησαν Εύελπι μέσα σε βαγόνι στο μετρό της Κατεχάκη!
Συνελήφθησαν 2 από τους 4 αντιεξουσιαστές που ξυλοκόπησαν Εύελπι μέσα σε βαγόνι στο μετρό της Κατεχάκη!

Με σφυρί επιτέθηκαν στον Εύελπι οι αντιεξουσιαστές - Τι είπαν στους αστυνομικούς... Είχε συλληφθεί ξανά γιατί ΕΣΚΙΣΕ την Ελληνική Σημαία ο ένας..

Στο 401 μεταφέρθηκε σπουδαστής της Σχολής Ευελπίδων που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, ενώ βρισκόταν σε βαγόνι του μετρό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο εύελπις φορούσε πολιτικά και κατευθυνόταν στη Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη, όταν ξαφνικά δίπλα του ξέσπασε μια συμπλοκή.
Ο δόκιμος μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών δέχτηκε την επίθεση των τεσσάρων αντιεξουσιαστών, όταν αυτοί διέκριναν στο σακίδιό του το σήμα της Σχολής Ευελπίδων.

Μόλις ο συρμός έφτασε στον σταθμό ΜΕΤΡΟ Κατεχάκη, δύο από τους δράστες συνελήφθησαν, από τη δύναμη της Αστυνομίας που βρισκόταν στο σημείο για τα μέτρα ασφαλείας μετά την λήξη του συλλαλητηρίου.
Ο σπουδαστής στη Σχολής Ευελπίδων υποβλήθηκε σε εξετάσεις, όμως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει λόγους ανησυχίας.

Του επιτέθηκαν με σφυρί, γιατί όμως είπαν, δεν τους άρεσε ο τρόπος που τους κοίταζε.
Όπως προέκυψε, ο ένας από τους δυο δράστες είχε συλληφθεί το 2016 γιατί είχε σκίσει μια ελληνική σημαία στην Πεύκη.

Μάλιστα, ο ένας από τους αντιεξουσιαστές είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece: «Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που με κοίταγε. Νόμιζε ότι μου πούλαγε μαγκιά, εμένα ο δόκιμος».
Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο σακίδιο του αντιεξουσιαστή και το σφυρί.

Αρχικά η ομάδα των αντιεξουσιαστών αποτελείτο από 4 άτομα, τα δύο κατάφεραν να εξαφανιστούν πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications