Συναγερμός στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Μην φέρετε παιδιά κάτω των 12 ετών»
Συναγερμός στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Μην φέρετε παιδιά κάτω των 12 ετών

Με μία ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έρχεται να προειδοποιήσει για τυχόν έκτροπα στο γήπεδο της Τούμπας για το ματς της Super League με τον Ολυμπιακό.

Το ματς με τον Ολυμπιακό το περιμένουν πώς και πώς στην Θεσσαλονίκη και τα εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής βγήκαν sold out από τις πρώτες κιόλας ώρας της κυκλοφορίας τους!

Ωστόσο όπως αναμένεται το κλίμα θα είναι καυτό στην Τούμπα, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δίνει το σύνθημα αφού συνιστά λογική, συνιστώντας μάλιστα στους γονείς να μην φέρουν στο γήπεδο παιδιά μικρότερα των 12 ετών!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα γεμίσουν την Τούμπα την προσεχή Κυριακή, ανακοινώνει τα εξής:

Ως γνωστόν τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και τα εκδοτήρια θα εξυπηρετούν από τις 09:00 όσους έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους.

Για την αποφυγή συνωστισμού, οι θύρες θα ανοίξουν 3 ώρες πριν τον αγώνα.

Συστήνουμε τους γονείς να μην φέρουν σε αυτόν τον αγώνα τα παιδιά κάτω των 12 ετών, λόγω της απόλυτης πληρότητας του γηπέδου.

Παρακαλούμε όλους τους φιλάθλους μας να καταθέσουν στο γήπεδο όχι μόνο την φωνή, αλλά και τη λογική τους! Δεν απαντούμε σε προκλήσεις, δεν ασχολούμαστε με τους αντιπάλους, δεν ανάβουμε πυρσούς, δεν χρησιμοποιούμε κροτίδες και δεν ρίχνουμε το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο!

Στιγμιότυπο από τον συνωστισμό για την αγορά ενός εισιτηρίου!

Σε έναν από τους 8 εναπομείναντες τελικούς, σπρώχνουμε την ομάδα μας στη νίκη και παράλληλα διασφαλίζουμε πως η Τούμπα θα υποδέχεται τον κόσμο της και στα επόμενα παιχνίδια!Ραντεβού την Κυριακή!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications