Καθεστώς ανομίας σε όλη τη χώρα...Σοβαρά επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού: Εμπλοκή αντιεξουσιαστών
Καθεστώς ανομίας σε όλη τη χώρα...Σοβαρά επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού: Εμπλοκή αντιεξουσιαστών

Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται τις τελευταίες ώρες στις φυλακές του Κορυδαλλού με έντονη την ανάμειξη ατόμων από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και πιο συγκεκριμένα μελών της συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Η αναστάτωση που επικρατεί από το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, οφείλεται στην μεταγωγή του κρατουμένου Κωνσταντίνου Γιατζόγλου στις φυλακές της Λάρισας. Πρόκειται για τον άνδρα που φέρεται να τοποθέτησε την αυτοσχέδια βόμβα στο αμάξι του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, πριν από μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες κρατούμενοι της Α και Δ πτέρυγας που διαμαρτύρονται πήραν τα κλειδιά από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κατέλαβαν του χώρους, ενώ αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις.

Εκ μέρους του υπουργείου Δικαιοσύνης, επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει «ζήτημα» στις φυλακές Κορυδαλλού, χωρίς όμως να ανακοινώνονται προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες.

Νωρίτερα πάντως αναρτήθηκε το παρακάτω από το athensindymedia, εκ μέρους του αναρχικού χώρου:
«Ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου αντιστάθηκε όσο μπορούσε και τότε τα ΕΚΑΜ και άλλοι κουκουλοφόροι ένστολοι όρμησαν στο κελί του και τον χτύπησαν. Στη συνέχεια του φόρεσαν χειροπέδες και τον πήραν σηκωτό με τη βία βγάζοντας τον έξω από την ακτίνα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Η πτέρυγα της φυλακής ήταν κλειδωμένη εκείνη τη στιγμή και οι κρατούμενοι κοπανούσαν τις πόρτες και έβριζαν τους μπάτσους. Μέχρι στιγμής η φυλακή δεν έχει ανοίξει και οι κρατούμενοι παραμένουν κλειδωμένοι».

Όπως αντιλαμβάνεστε σε όλη τη χώρα υπάρχει καθεστώς ανομίας και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα..

www.el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications