8 Φεβ 2018

Ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» του ΣΥΡΙΖΑ: 48ωρη απεργία για τις απολύσεις! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΥΡΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΆΙΖΑΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» του ΣΥΡΙΖΑ: 48ωρη απεργία για τις απολύσεις! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΥΡΩΣΟΥΝ  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΆΙΖΑΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή : οι περιττοί χρήσιμοι ηλίθιοι τρώνε πολλά λεφτά τσάμπα ,τώρα δεν τους έχουν ανάγκη και ακόμα ειναι η αρχή, και μην πει κάνεις δεν ειναι όλοι αριστεροί εκεί δεν έχει καμιά σημασία μαζί με ξερά καίγονται και τα χλωρά, μετά την αριστερή Ελληνοφρένεια :

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ ζητούν την ανάκληση όλων των απολύσεων Στην προκήρυξη 48ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους τεχνικούς και τους διοικητικούς υπαλλήλους του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ.

Η απεργία βρίσκεται σε ισχύ από τις 12 σήμερα το μεσημέρι και θα λήξει στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι συνδικαλιστικές ενώσεις απαιτούν την ανάκληση όλων των απολύσεων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας από τις 12 μ. σήμερα Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018 έως τις 12 μ. του Σαββάτου, 10 Φεβρουαρίου για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφωνίας, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και στην ιστοσελίδα «stokokkino.gr».

Η απεργία πραγματοποιείται έπειτα από τις τέσσερις νέες απολύσεις στις οποίες προχώρησε η εργοδοσία του σταθμού και οι οποίες προστίθενται στις ήδη υφιστάμενες απολύσεις εργαζομένων, που δεν συναίνεσαν στη μείωση των αποδοχών τους, ενώ ήδη τους οφείλονταν δεδουλευμένες αποδοχές πλέον των δύο μηνών.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων ζητούν την ανάκληση όλων των απολύσεων, την ομαλοποίηση των εργασιακών σχέσεων στο σταθμό και την καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών στους συναδέλφους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» του ΣΥΡΙΖΑ: 48ωρη απεργία για τις απολύσεις! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΥΡΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΆΙΖΑΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: