15 Φεβ 2018

Ανεξήγητο περιστατικό στην Καρολίνα έξω απο μια εκκλησία, ένα κορίτσι έβγαλε τα μάτια της!

Ανεξήγητο περιστατικό στην Καρολίνα έξω απο μια εκκλησία, ένα κορίτσι έβγαλε τα μάτια της!

Ένα ολέθριο περιστατικό συνέβη έξω απο μια εκκλησία στο South Main Chapel στην κομητεία Άντερσον της Νότιας Καρολίνας , κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας σε εκκλησία, ένα το κορίτσι έβγαλε τα μάτια της!

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας στην εκκλησιά παρατήρησαν ένα νεαρό κορίτσι κοντά στην εκκλησιά και στη συνέχεια άκουσαν δυνατές φωνές από εκείνην.

Η Εργαζομένη στην εκκλησία, Elizabeth Hayott έτρεξε έξω και είδε ένα κορίτσι κοντά σε μια κοντινή σιδηροδρομική γραμμή. Τρέχοντας κοντά της η Elizabeth πάγωσε από τη φρίκη, ένα από τα μάτια της κοπέλας ήταν σχισμένο από το κρέας και κρεμόταν έξω .

Η Elizabeth κάλεσε αμέσως βοήθεια, αν και σκέφτηκε ότι ίσως να ήταν ένα αστείο γιατί ήταν εντελώς τρελό. Αλλά μεχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, η κοπέλα τράβηξε έξω και το δεύτερο μάτι με τα χέρια της!!.

Επιπλέον, όταν οι ιατροί προσπάθησαν να πάρουν το κορίτσι, άρχισε να αντιστέκεται σκληρά και χρειάστηκαν τεσσάρα άτομα για να μπορέσουν να την βαλουν στο ασθενοφόρο.
Ο ιερέας Terry Mitchell, που ήταν μεταξύ εκείνων που βοήθησαν στην απομάκρυνση της κοπέλας, δήλωσε ότι η ίδια ήρθε σε αυτό το μέρος ειδικά για να ακρωτηριάσει τον εαυτό της.

Είπε ότι η κοπέλα είναι 19 ετών και ήταν πολύ επιθετική.
Τελικά μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε τοπικό νοσοκομείο. Εκεί, η κατάστασή της εκτιμάται ως σταθερή. Εν τω μεταξύ, η Elizabeth Hayott δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είχε δει αυτό το κορίτσι πριν καιρό στην εκκλησία. Είναι πιθανό να ξέρει το όνομά της αλλα να μην το λέει .
Σχετικά με το τι συνέβη, πληροφορίες WYFF News 4, οι λόγοι που την οδήγησαν να κάνει κάτι τέτοιο ειναι άγνωστοι .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ανεξήγητο περιστατικό στην Καρολίνα έξω απο μια εκκλησία, ένα κορίτσι έβγαλε τα μάτια της!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: