Πατέρας μικρής Μελίνας: Έκπληκτος για τα όσα ειπώθηκαν στην Βουλή για τον θάνατο της κόρης μου
Πατέρας μικρής Μελίνας: Έκπληκτος για τα όσα ειπώθηκαν στην Βουλή για τον θάνατο της κόρης μου

Η υπόθεση της 4χρονης Μελίνας που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 4 ετών το 2015 έπειτα από μία επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια στη μύτη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ήρθε ξανά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά στη Βουλή.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου αναφερόμενος στην υπόθεση του θανάτου της μικρής Μελίνας.

Για το άκουσμα των όσων ειπώθηκαν για το θάνατο του παιδιού ο πατέρας της δήλωσε έκπληκτος.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο πατέρας της 4χρονης φέρεται να είπε «Δηλώνω έκπληκτος. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι με αφορμή την υπόθεση Novartis ξαφνικά ανοίγει ξανά, έπειτα από δύο χρόνια, ο φάκελος του παιδιού. Υπάρχουν υποθέσεις με άλλα περιστατικά που έχουν φτάσει πολύ πιο γρήγορα σε μία δικαίωση και εγώ περιμένω χωρίς να μου έχει πει κανείς το παραμικρό».

Η τραγική υπόθεση με την μικρή ΜελίναΉταν 29 Δεκεμβρίου του 2015 όταν η 4χρονη Μελίνα Παρασκάκη ξεψύχησε μετά από μία επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια στη μύτη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η υπόθεση της είχε συγκλονίσει εκτός από την Κρήτη και ολόκληρο το Πανελλήνιο, με τους γονείς της απαρηγόρητοι να θρηνούν το χαμό του παιδιού τους.

Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού συγκλονίζει με ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία αναφέρεται στο χρονικό της τραγωδίας, επισημαίνει ότι δύο χρόνια μετά το θάνατο της δεν έχει γίνει ακόμα το δικαστήριο και ζητά άμεσα δικαιοσύνη.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

οπποιος ειναι υπεύθυνος για τον θανατο του παιδιου να τον βαλουν μεσα . ενα μωρακι εχασε την ζωη του τσαμπα και βερεσε . νομιζω οτι δεν ειναι θεμα της κυβερνισης αυτο , και μεγαλο λαθος του γεωργιαδη να μιλησει για κατι τετοιο μεσα στην βουλη . και στο κατω κατω βουλευτης ειναι αν ενδιαφερωταν τοσο πολυ θα εψαχνε και μονος του να βγαλει ακρη , και να γινει η δικη . λαθος του μεγαλο αυτο .. τι σημαινει οτι επειδη δεν ειναι κυβερνηση δεν εχει ευθηνες γι αυτο ?? τοτε γιατι τον πληρωνουμε ????? ειναι αντιπολιτευση που σημαινει οτι μπορει να παρεμβει αμεσα .. ετσι ειναι κυριε γεωργιαδη . ολοι φερετε ευθηνες μεσα στην βουλη ανεξαρτητα αν τις ριχνεται αλου ..

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications