Θρήνος και οργή για τον θάνατο της 44χρονης μητέρας που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από μηχανάκι στην Αθήνα
Θρήνος και οργή για τον θάνατο της 44χρονης μητέρας που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από μηχανάκι στην Αθήνα

Tραγικός θάνατος για Πατρινή στην Αθήνα, η οποία παρασύρθηκε από μηχανάκι έξω από κινηματογράφο, το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Πρόκειται για την Χριστίνα Σπαγαδώρου – Αρχοντάκη, 44 χρόνων, σύζυγο και μητέρα δύο μικρών παιδιών, της Σοφίας και της Βασιλικής.

Ο σύζυγός της Ανδρέας Αρχοντάκης, επίσης Πατρινός, υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία. Η 44χρονη Χρυσούλα είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στο Ζαβλάνι.

Ο οδηγός του δικύκλου την εγκατέλειψε σε ημιθανή κατάσταση και εξαφανίστηκε. Η άτυχη 44χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν υπήρχαν ελπίδες να ανακάμψει.

Η οικογένειά της, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, δώρισε τα όργανά της, προκειμένου να σωθούν άλλοι άνθρωποι.

Πηγή: patrastimes.gr

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

αμ η τροχαια καθετε σε οδους που στην ουσια ειναι για μεγαλες ταχυτητες και γραφει ... μεσα στην πολη που επικρατει το χαος δεν βαζουν καμερες ,και χρημα θα βγαλουν και τα ατυχηματα θα μηδενιστουν . μια αθηνα και πανε ολοι με χιλλια . ελεος ποια . να μπουν παντου αυτοματες καμερες , οπως στο εξωτερικο και βασει πινακιδας να βγαζει αυτοματα και το προστιμο . να δουμε μετα θα ξανατρεξουμε μεσα στην πολη ?? και να φυγουν απο τις εθνικες οδους που καταντησε γραφικη η κατασταση να σε σημαδευουν για ορια και καλα ...αν θελουν να αντιμετοπισουν τα ατυχηματα να εστιασουν μεσα στην πολη .

Ανώνυμοςείπε...

Τι κρίμα....

Unknownείπε...

Πως είναι δυνατόν να χτυπάς άνθρωπο και να φεύγεις,αναρωτιέμαι πως θα συνεχίσει την ζωή του αυτός ο μισάνθρωπος.Προσωπικά δεν θα το άντεχα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications