9 Φεβ 2018

Είναι οριστικό – Λουκέτο στο Mega

Είναι οριστικό – Λουκέτο στο Mega

Οριστικό λουκέτο στο Mega – Πληρώνει ο Βαρδινογιάννης τους εργαζόμενους στο ποσοστό που του αναλογεί

Οι μέτοχοι του Mega απάντησαν σήμερα, Πέμπτη, προς τις τράπεζες ότι δεν τους ενδιαφέρει η συνέχιση της λειτουργίας του καναλιού και ότι μπορούν να ξεκινήσουν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες. Ώς γνωστό, οι τράπεζες είχαν δώσει προθεσμία και περίμεναν απάντηση ως τις 15 Φεβρουαρίου.

«Το Δ.Σ θεωρεί ότι εξάντλησε όλες τις ενέργειες που θα μπορούσε να κάνει κάτω από τις προαναφερόμενες πολύ δύσκολες συνθήκες και θα προχωρήσει από εδώ και πέρα με βάσει τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία», γράφει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της εταιρείας μετόχου που συνδέεται με την οικογένεια Βαρδινογιάννη Ascope Trading Ltd.

Στην ανακοίνωση, τονίζεται ότι ο όμιλος Βαρδινογιάννη αποσύρεται επί της ουσίας από την Τηλέτυπος, δηλώνοντας πως θα καταβάλει το ποσό που αντιστοιχεί στους εργαζόμενους, για την μερική εξόφληση της μισθοδοσίας, καλώντας και τους υπόλοιπους μετόχους, να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Είναι οριστικό – Λουκέτο στο Mega
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: