3 Φεβ 2018

Ο Τίτο κυρίαρχος στη Γιουγκοσλαβία ως Κομμουνιστής,τη 2α Αυγούστου 1944 με τη σύμφωνη γνώμη του Στάλιν,ονόμασε : «Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας»

Ο Τίτο κυρίαρχος στη Γιουγκοσλαβία ως Κομμουνιστής,τη 2α Αυγούστου 1944 με τη σύμφωνη γνώμη του Στάλιν,ονόμασε : «Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας»

Ο Τίτο κυρίαρχος στη Γιουγκοσλαβία ως Κομμουνιστής, με τη σύμφωνη γνώμη του Στάλιν, τη 2α Αυγούστου 1944 το σημερινό κρατίδιο των Σκοπίων (στη Νότια Σερβία) οι Παρτιζάνοι και η Κομμουνιστική Διεθνής, είναι οι ανάδοχοι του «όρου Μακεδονία» το ονόμασε :

«Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας», φτιάχνοντας έτσι το πρώτο προγεφύρωμα, για τη δημιουργία της μελλοντικής και μεγάλης «»ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» (που θα περιλάμβανε και τη Θεσσαλονίκη μας) με τελικό σκοπό την έξοδο της Ρωσίας στο Αιγαίο πέλαγος!!!. Όμως για να αναγνωριστεί αυτό το ψευδοκράτος της

«Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας», ως νέα Εθνότητα, τη «Μακεδονική Εθνότητα», έπρεπε αυτό το ψευδοκράτος να έχει τη δική του κρατική υπόσταση, τη δική του ιδιαίτερη γλώσσα (τη «Μακεδονική γλώσσα»), τη δική του Ιστορία (τη «Μακεδονική ιστορία»), τη δική του «Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Μακεδονίας», τη δική του Κυβέρνηση και τη δική του «Μακεδονική Βουλή»!!!.

Έτσι ο Τίτο πλαστογραφώντας κατάφωρα την Ιστορία, έφτιαξε όλα τα παραπάνω που σας ανέφερα, με την παρακάτω χρονολογική σειρά : 1) Το 1944 ονόμασε «Μακεδονική γλώσσα» το προφορικό Βουλγαρικό ιδίωμα, που ομιλείτο και στο ψευδοκράτος των Σκοπίων!!!,
2) Το 1945 ο Τίτο αυτή τη ψευδο-Μακεδονική γλώσσα, την έκανε επίσημη γλώσσα της Σερβίας!!!
3) Επίσης το 1945 ο Τίτο (κυρίαρχος ηγέτης της Σερβίας), σχημάτισε Κυβέρνηση και Βουλή στο ψευδοκράτος των Σκοπίων, τη ψευδο- «Μακεδονική Βουλή»!!!

4) Το 1952,κυκλοφόρησε η πρώτη Γραμματική της ψευδο- «Μακεδονικής γλώσσας»
5) Και το 1961 το πρώτο Φιλολογικό Λεξικό της δήθεν «Μακεδονικής γλώσσας»!!!
6) Το 1968 το αθεϊστικό Κομμουνιστικό Κόμμα του Τίτο, ίδρυσε την «Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Μακεδονίας», που δεν την αναγνωρίζει μέχρι σήμερα, καμία Ορθόδοξη Εκκλησία!!!

7) Οι εντεταλμένοι και καλά αμειβόμενοι από τον Τίτο, Ιστορικοί της εποχής εκείνης, επινόησαν το ψευδή ισχυρισμό ότι οι Αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες. Επίσης επινόησαν ότι οι Σλάβοι ενώθηκαν το 6ο αιώνα μ.μ με τους μη Μακεδόνες Έλληνες και έγιναν και αυτοί Μακεδόνες!!!
Ως «Μακεδόνες» συγκέντρωσαν από όλα τα αρχεία του κόσμου, ότι ανεφέρετο στη Μακεδονία μας και οικειοποιήθηκαν όλα τα γεγονότα και πρόσωπα, που έδρασαν ανά τους αιώνες στη Μακεδονία!!!

8) Και το 1969 κυκλοφόρησαν την «Ιστορία του ψευδομακεδονικού Έθνους», που αποτελεί τη μεγαλύτερη πολιτική και ιστορική απάτη στη παγκόσμια Ιστορία!!!.
Χιλιάδες επιστήμονες δούλεψαν δεκαετίες και κυκλοφόρησαν αναρίθμητα βιβλία και περιοδικά για να πείσουν τις λαϊκές μάζες ότι υπάρχει «Μακεδονική Εθνότητα»

Τις δύο τελευταίες δεκαετίες τη σκυτάλη της διαφήμισης του ψευδομακεδονικού Κράτους των Σκοπίων (που απεσπάστηκε από τη Σερβία μετά τη διάλυση της), την πήρε ο δισεκατομμυριούχους Σόρος και διαθέτοντας πακτωλό εκατομμυρίων δολαρίων , παραπλάνησε ανιστόρητους και αφελείς ανά την Υφήλιο, με αποτέλεσμα σήμερα που μιλάμε αυτό το ψευδομακεδονικό μόρφωμα των Σκοπίων να έχει αναγνωριστεί επισήμως με το όνομα : ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» από 140 χώρες στο κόσμο!!

Σε αυτό λοιπόν το ψευδομακεδονικό κράτος των Σκοπίων που δημιουργήθηκε με το παραπάνω τρόπο που σας περιέγραψα,
δυστυχώς η σημερινή Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα είναι αποφασισμένη να εκχωρήσει το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» με σύνθετη ονομασία!!!
Μια όμως τέτοια πράξη ,ισοδυναμεί, Αγαπημένοι μου Φίλοι, με Εθνική προδοσία και μάλιστα σε βαθμό έσχατον!!!

Υ.Γ Αυτή τη ψευδομακεδονική ταυτότητα των Σκοπιανών, που δημιουργήθηκε με το παραπάνω τρόπο που σας περιέγραψα, δεν αμφισβητούν τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Κοτζιάς!!!. Αυτό το απεκάλυψε ο διαπραγματευτής κ. Νίμιτς, ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε τα Σκόπια και είπε επί λέξει στους Σκοπιανούς : «Δεν έχω ακούσει τίποτε από την Ελληνική πλευρά, που θα σήμαινε την άρνηση της Μακεδονικής ταυτότητας του λαού εδώ»

Τα συμπεράσματα δικά σας, Αγαπημένοι μου Φίλοι!!www.cretalive.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Ο Τίτο κυρίαρχος στη Γιουγκοσλαβία ως Κομμουνιστής,τη 2α Αυγούστου 1944 με τη σύμφωνη γνώμη του Στάλιν,ονόμασε : «Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Τιτο ηραν Εβραίος, ότι ΟΛΛΑ τα κόμματα στην Ελλάδα από Καζακη και επάνω έχουν ιδρηθει από τους Σιωνιστές Εβραίους, και εκτελούν το καθήκον τους το όποιον είναι η αντικατάσταση των Ελλήνων και των Ευρωπαίων από τους εισβολεις, οι οποίοι είναι ΛΑΘΡΩ, και έχουν ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ δικαιώματα από τους Έλληνες και τους Ευρωπαίους, φως φανερό!. Ο Διαμελισμός της ΕΛΛΑΔΟΣ αλλά και τωΝ άλλων Χωρών αναπόφευκτος, άλλωστε ο Σώρρας έκανε καλή δουλια μέσω των Δήμων!Ζ,τα σχέδια των Σιωνιστών, προχωρούν χωρίς πρόβλημα, διότι οι Λαοί, ΟΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ.

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: