16 Φεβ 2018

Πάσης φύσεως αδίσταχτοι λυμαίνονται στην χώρα! απο αναρχικούς έως Αθίγγανους και Αλβανούς ληστές - Νύχτα τρόμου για νεαρό ζευγάρι στου Φιλοπάππου!

Μάστιγα εγκληματικότητας η  χώρα! με αναρχικούς που λυμαίνονται μόνιμος Αθίγγανους και Αλβανούς ληστές - Νύχτα τρόμου για νεαρό ζευγάρι στου Φιλοπάππου!

Νύχτα τρόμου για νεαρό ζευγάρι στου Φιλοπάππου: Δέχθηκε επίθεση από πέντε Αλβανούς ληστές ,η μονή χώρα που αλωνίζουν ελεύθεροι μαρξιστές μόνιμος ειναι στην Ελλάδα, και όλες οι εγκληματικές φυλές οπως έλεγε ο Χίτλερ, οχι μονο ειναι ελεύθεροι αλλα έχουν και απίστευτα προνομία!

Τους πλησίασαν με την απειλή μαχαιριού και ζήτησαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα - Ένας εκ των δραστών ήταν ιδιαίτερα επιθετικός..Άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τους τέσσερις από τους πέντε δράστες λίγη ώρα αργότερα

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η χθεσινοβραδινή βόλτα ενός νεαρού ζευγαριού στον λόφο του Φιλοπάππου, αφού δέχθηκε επίθεση από ομάδα πέντε ληστών.

Το νεαρό ζευγάρι ηλικίας 19 ετών έκανε βόλτα στην οδό Αποστόλου Παύλου όταν ήρθε αντιμέτωπο με τους πέντε άνδρες αλβανικής καταγωγής. Αφού τους πλησίασαν με την απειλή μαχαιριού τους ζήτησαν να τους δώσουν κινητά, προσωπικά αντικείμενα, καθώς και πέντε ευρώ που είχαν πάνω τους.

Ο ένας από τους δράστες, σύμφωνα με το θύμα, ήταν ιδιαίτερα επιθετικός. Αφού τους λήστεψαν οι Αλβανοί χάθηκαν στο σκοτάδι. Το ζευγάρι επικοινώνησε με την Άμεση Δράση, έδωσε τις περιγραφές τους και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν οι τέσσερις εξ αυτών από την ομάδα ΔΙΑΣ στην περιοχή της Ακρόπολης και οδηγήθηκαν στο ΑΤ Ακροπόλεως.

Οι τέσσερις από τους πέντε δράστες είναι 19, 20 και 18 ετών (δύο άτομα).

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πάσης φύσεως αδίσταχτοι λυμαίνονται στην χώρα! απο αναρχικούς έως Αθίγγανους και Αλβανούς ληστές - Νύχτα τρόμου για νεαρό ζευγάρι στου Φιλοπάππου!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications