22 Φεβ 2018

Αυτήν την «ΥΓΕΙΑ» εμπιστεύεσαι..??? Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Novartis και για την λεγόμενη υγεία του κατεστημένου (Βίντεο)

Αυτήν την «ΥΓΕΙΑ» εμπιστεύεσαι..???  Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Novartis (Βίντεο)

Ο Κώστας Βαξεβάνης αναλύει όλες τις πτυχές του σκανδάλου που συντάραξε την πολιτική ζωή της χώρας. Η αποκάλυψη, οι μίζες, οι μάρτυρες, οι πολιτικοί, η διαδρομή του χρήματος... όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το #Novartis_Gate σε μία βίντεο-ανάλυση του Κώστα Βαξεβάνη

Διόρθωση: Στο βίντεο αναφέρεται εκ παραδρομής πως ο πρώην Υπουργός Μάριος Σαλμάς έβαλε το φάρμακο Lucentis της Novartis στην αγορά. Ο Σαλμάς κατηγορείται πως διατήρησε την τιμή του φαρμάκου ψηλά, ενώ έπρεπε να την είχε ρίξει κατακόρυφα, αφού στο μεσοδιάστημα το φάρμακο είχε αποκτήσει και άλλες ενδείξεις θεραπείας, δηλαδή απευθυνόταν και σε άλλους ασθενείς , οπότε έπρεπε να αποκτήσει μειωμένη κατά πολύ τιμή.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αυτήν την «ΥΓΕΙΑ» εμπιστεύεσαι..??? Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Novartis και για την λεγόμενη υγεία του κατεστημένου (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications