Θέατρο να κρατάς απασχολημένα τα κοπάδια: Novartis International AG: Το Who is Who του πολυεθνικού ομίλου??
Θέατρο να κρατάς απασχολημένα τα κοπάδια: Novartis International AG: Το Who is Who του πολυεθνικού ομίλου??

Πάνω που είχε ξεσηκωθεί ο ραγίας Νεοέλληνας για ένα όνομα, άλλα οχι για τόσα αλλα που τον αφορούν άμεσα και παραλίγο να χάσει το survivor! και λοιπες ηλιθιότητες που τον ταΐζουν κάθε μέρα, θυμήθηκαν το "σκάνδαλο Novartis"! και οι μονοί που θα την πληρώσουν ειναι οι ανεπιθύμητοι!για το θεαθήναι όλα , όταν έκλειναν μικρές ανεξάρτητες βιομηχανίες φάρμακων με ύπουλες τακτικές δεν έγινε τίποτα, κάνουν οτι δεν ξέρουν οτι όλα τα παρτάλια σε θέσεις κλειδιά δουλεύουν για τον "λαό του θεού" που ανήκουν και οι μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο!

Και κυνηγούν πάσης φύσεως εναλλακτικών θεραπειών και η μονή "σωτηρία" ειναι τα φάρμακα! ένας ηλίθιος έλεγε για την γερμανική Bayer και λοιπές γερμανικές φαρμακευτικές εταιρείες του τύπου οι "ναζι" τις ελέγχουν, τι να του πεις τώρα αυτού του διανοητικά ανάπηρου? οτι όλα τα εργοστάσια περασαν στους νικητές το 1945? μαλιστα στην ζώνη κατοχής μπολσεβίκων ξήλωσαν μέχρι και γερμανικά εργοστάσια και τα έστησαν στην Ρωσία με εντολή Στάλιν.

Τέτοια αμορφωσιά και ηλιθιότητα μαζί δεν υπήρχε πριν 40-70 χρονιά και ας έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες με το ίντερνετ,ο δείκτης νοημοσύνης εποχής 30 ηταν 2 φόρες πάνω απο αυτα τα αμόρφωτα με 5-6 πτυχία του σήμερα, που απο τις πολλές ανοησίες που διαβάζουν και ένα σορό ανούσιες πληροφορίες απο τα σχολεία μέχρι να δώσουν πανελλήνιες έχουν γίνει "μορφωμένα" ζόμπι οι περισσότεροι, που το μονο που ξέρουν ειναι να γράφουν και θεωρείται "μόρφωση" αυτο, αρκεί που έχουν ίντερνετ για να διαβάζουν τους ίδιους που ειναι πίσω απο τα κανάλια και εφημερίδες, η παρακμή στα πάντα προχωρά με γοργούς ρυθμούς πάρα την φαινομενική πρόοδο της επιστήμης τεχνολογίας.

Η Novartis International AG είναι μια από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο τόσο σε χρηματιστηριακή αξία όσο και σε πωλήσεις. Δημιουργήθηκε το 1996 από τη συγχώνευση των ελβετικών Sandoz και Ciba - Geigy. Το έτος 2000 η επωνυμία Sandoz εξαφανίστηκε από την αγορά.

Ωστόσο επανήλθε το 2003, όταν η Novartis ενοποίησε τον κλάδο γενόσημων φαρμάκων σε μια ενιαία θυγατρική, αναβιώνοντας έτσι μια ιστορική επωνυμία στον χώρο του φαρμάκου. Αλλά και η Ciba - Geigy έχει μακρά ιστορία αφού δημιουργήθηκε το 1970 από τη συγχώνευση της CIBA που ιδρύθηκε το 1859 και της J. R. Geigy Ltd που ιδρύθηκε το ακόμη πιο μακρινό 1758.

Πολυσχιδείς δράσεις
Η εταιρεία που παρασκευάζει πασίγνωστα φαρμακευτικά σκευάσματα, όπως το αντιφλεγμονώδες Voltaren, είναι πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Φαρμακευτικών Βιομηχανιών και Ενώσεων (EFPIA), της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φαρμακευτικών Παρασκευαστών και Ενώσεων (IFPMA) και των Φαρμακευτικών Ερευνητών και Παρασκευαστών της Αμερικής (PhRMA).
Το έτος 2000 η Novartis προχώρησε σε μια σημαντική αποεπένδυση συγχωνεύοντας τον κλάδο γενετικώς τροποποιημένων καλλιεργειών της με τον αντίστοιχο κλάδο της AstraZeneca δημιουργώντας μια ξεχωριστή εταιρεία αγροχημικών, τη Syngenta.

Η Novartis AG, η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Ζυρίχης και στη Wall Street, ελέγχει άμεσα ή έμμεσα σειρά εταιρειών σε ολόκληρο τον κόσμο που λειτουργούν ως θυγατρικές του Novartis Group.
Οι θυγατρικές είναι χωρισμένες σε τρεις μεγάλες κατηγορίες. Εκείνες που παράγουν φαρμακευτικά προϊόντα (υπό την επωνυμία Novartis Pharmaceuticals), εκείνες που παράγουν γενόσημα (Sandoz) και εκείνες που παράγουν προϊόντα για τη φροντίδα του ματιού (Alcon).

Η Alcon προτού ακόμη ενταχθεί στον όμιλο Novartis ήταν η παγκοσμίως μεγαλύτερη και πλέον κερδοφόρα εταιρεία στον κλάδο φροντίδας του ματιού, ενώ η Sandoz το 2013 ήταν η δεύτερη σε τζίρο εταιρεία γενοσήμων. Η Novartis AG κατέχει επίσης μερίδιο 33,3% του μετοχικού κεφαλαίου της επίσης ελβετικής φαρμακευτικής Roche, δίχως όμως να έχει τον έλεγχο της εταιρείας.tovima.gr

Novartis Θυγατρικές κάτι σαν τράπεζες των Ρότσιλντ σε όλο τον κόσμο, το "κεφάλαιο" που λένε και οι κομμουνισταί έτσι αόριστα :
Alcon
Sandoz
Hexal AG
Chiron Corporation
Novartis India Ltd.
Novartis Grimsby
Novartis Corporation
Novartis Pharmaceuticals Corporation
Novartis Institutes for BioMedical Research, Inc.
Novartis Ireland Limited
Novartis South Africa (Pty), Ltd.
Novartis Pharmaceuticals Australia Pty Ltd.
Novartis (Bangladesh) Limited
Novartis Vaccines and Diagnostics, Inc.
Eon Labs, Inc.
Falcon Pharmaceuticals Ltd
Speedel
Ziarco Group Limited
Novartis Sverige AB
Novartis Pharmaceuticals Canada Inc.
Novartis Pharma K.K.
Novartis Investments S.a.r.l.
Novartis Finance Corporation
Novartis Holding Japan K.K.
Novartis Ringaskiddy Limited
Sandoz International GmbH
Novartis Austria GmbH
Novartis Holding AG
Novartis Services, Inc.
Novartis Middle East FZE
Novartis Pharmaceuticals UK Limited EsbaTech AG Novartis Capital Corporation GlaxoSmithKline Consumer Private-Limited
Novartis Pharma Produktions GmbH
CoStim Pharmaceuticals Inc.
Novartis Finance S.A.
Novartis Pharma Stein AG
Novartis Vaccines & Diagnostics s.r.l.
Novartis Pharma S.A.E.
Novartis Farmaceutica, S.A.
Novartis Foundation for Sustainable Development
Novartis Pharma (Pakistan) Limited
China Novartis Institutes For Biomedical Research Co., Ltd.
Alcon Ukraine LLC
Novartis Biosciences Peru S.A.
Novartis Forschungsstiftung
Novartis New Zealand Limited
Novartis Saglik, Gida ve Tarim Urunleri Sanayi ve Ticaret A.S.
Novartis Pharma Services Romania S.R.L.
CIBA VISION AG

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications