4 Φεβ 2018

Οι μισθοφόροι Τουρκομογγόλοι διαμέλισαν ως άγρια θηρία το πτώμα νεκρής Κούρδισσας στρατιωτίνας

Οι μισθοφόροι Τουρκομογγόλοι διαμέλισαν ως άγρια θηρία το πτώμα νεκρής Κούρδισσας στρατιωτίνας

Οι Κούρδοι πολιτοφύλακες (YPG/YPJ) της Συρίας, που υπερασπίζονται τον θύλακα της Εφρίν από την τουρκική επίθεση «Κλάδος Ελαίας», κατήγγειλαν στα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων ότι οι ισλαμιστές μισθοφόροι της Τουρκίας, που τους επιτίθενται μαζί με τον τουρκικό στρατό, διαμέλισαν το πτώμα της Κούρδισσας στρατιωτίνας Μπαρίν Κομπάνι. Στη συνέχεια οι μισθοφόροι το βιντεοσκόπησαν για να το μοιραστούν στο διαδίκτυο.

Στην κουρδική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «οι τρομοκράτες σύμμαχοι του εχθρού τουρκικού κράτους» διαμέλισαν το άψυχο σώμα της Μπαρίν Κομπάνι, που υπηρετούσε στις Μονάδες Προστασίας Γυναικών (YPJ) και μαχόταν ενάντια στους εισβολείς.

Το βίντεο με το διαμελισμό πτώμα εστάλη με email και στο Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που βρίσκεται στην Αγγλία και μεταδίδει τις εξελίξεις του πολέμου στη Συρία. Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, αποστολέας ήταν ένας από τους ισλαμιστές που μάχονται στο πλευρό των τουρκικών δυνάμεων στην Εφρίν.

Το βίντεο γυρίστηκε την Τρίτη. Οι ισλαμιστές βρήκαν το πτώμα της Μπαρίν στο χωριό Κούρνα κοντά στα τουρκικά σύνορα.

Στα πλάνα του βίντεο περίπου δώδεκα άνδρες, ορισμένοι οπλισμένοι, στέκονται γύρω από το άσχημα διαμελισμένο πτώμα της Κούρδισσας στρατιωτίνας.

Οργισμένοι οι Κούρδοι από αυτή τη βαρβαρότητα, από την ασέβεια προς τους νεκρούς, ανάρτησαν μια φωτογραφία της Μπαρίν να χαμογελά δίπλα σε εκείνη του άψυχου σώματός της.

«Η Μπαρίν δεν παραδόθηκε, πολέμησε μέχρι θανάτου», δήλωσε η Αμάντ Καντάλ, αξιωματικός των Μονάδων Προστασίας Γυναικών (YPJ).

«Αυτού του είδους οι πράξεις το μόνο που καταφέρνουν είναι να ενδυναμώνουν ακόμα περισσότερο την αποφασιστικότητά μας να αντισταθούμε μέχρι τη νίκη», πρόσθεσε.

«Φανταστείτε τη βαρβαρότητα αυτών των εισβολέων με τα κορμιά των θυγατέρων μας. Πώς θα μας συμπεριφερθούν έτσι και καταλάβουν τις πόλεις μας;», έγραψε στο Facebook ο εκπρόσωπος των υπό κουρδική διοίκηση Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), Μουσταφά Μπαλί.«Όλο αυτό το μίσος και η βαρβαρότητα μας αφήνει μόνο μια επιλογή: να συνεχίσουμε την αντίσταση», τόνισε.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι μισθοφόροι Τουρκομογγόλοι διαμέλισαν ως άγρια θηρία το πτώμα νεκρής Κούρδισσας στρατιωτίνας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: