Με βουρκωμένα μάτια! Ο Καρατζαφέρης ανακοίνωσε το κλείσιμο στου αρτ tv! «Μας τελειώνουν». Ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα! (ΒΙΝΤΕΟ)
 Με βουρκωμένα μάτια! Ο Καρατζαφέρης ανακοίνωσε το κλείσιμο στου αρτ tv! «Μας τελειώνουν». Ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν βόμβα έσκασε η ανακοίνωση του ίδιου του Γιώργου Καρατζαφέρη από την εκπομπή του στο αρτ tv!
Δεν θα μείνει ούτε ενα κανάλι που να μην ελέγχει το σύστημα ,μια απο τα και στο ίντερνετ.

Σε 5-10 χρονιά όλες οι ιστοσελίδες θα ειναι του συστήματος ο μεσαίωνας επιστρέφει!!! οι ιεροκήρυκες του ψεύδους αυτη την φορά δεν φορούν ράσα,και η μονή αλήθεια ειναι οτι λέει το σύστημα! και απο την άλλη δεν στηρίζουν ανεξάρτητες πήγες αλλα καθεστωτικές και πάσης φύσεως αδίσταχτων ! άξιοι της μοίρα τους ειναι οι περισσότεροι

Λόγο οτι ο κόσμος έκανε στροφή σε καθεστωτικές σελίδες στην Αμερική διότι απο εκεί άρχισε αυτο,και την εκλογή του Τραμπ αντί της δικιά τους άρχισαν αυτο το παραμύθι με τα fake news όλων των ανεξάρτητων ιστοσελίδων και οτι ενοχλεί το κατεστημένο τους είχε ξεφύγει το ίντερνετ τόσα χρονιά.

Oι αγαπημένες λέξεις τους :"μύθος, ψευδοεπιστήμη , θεωρίες συνωμοσίας" μορφωμένοι ειναι μονο κατι αριστεροί ουγκα ουγκα με μέση αντίληψη ίδια με τους ISIS , ναζι(δηλαδή Εθνικοσοσιαλιστές που έβγαλαν το Εθνικό γιατι κτυπάει άσχημα και το έκαναν σκέτο ναζι), φασίστες , η λογική ειναι οτι δεν συμφωνεί με το κατεστημένο άπλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας και fake news!..

Δείγμα ιστοσελίδας του κατεστημένου πως ανέβηκε μέσα σε λίγους μήνες την ώρα που πολεμούν κάθε ανεξάρτητη πηγή με κάθε τρόπο!

Ως ψεύτικη η είδηση ορίζεται οτι δεν γράφουν στην Βικιπαίδεια τους και οι καθεστωτικές σελίδες με αριστερή γραμμή, οι εναλλάχτηκες θεραπείες, τεχνολογίες, για εξωγήινους, για δύναμη του νου,μεταφυσικά φαινόμενα,αληθινή ιστορια και οχι ψεύτικη κομμουνιστικη, οποίος λέει για βότανα, οποιος δεν ακολουθεί την καθεστωτική δικιά τους ψευδο-επιστήμη γενικά,ΥΓ: η χημειοθεραπεία ειναι "θεραπεία" όταν σκοτώνει το 80%!!,οι εθνικιστικές σελίδες ειναι αναξιόπιστες και μονο οι δίκες τους ειναι αξιόπιστες πήγες, με αλλα λογία έγκυροι ειναι οι κήρυκες του ψεύδους και του εκφυλισμού των πάντων! ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει όλους αυτούς τους κήρυκες του ψεύδους,που μετά τα βιβλία γεμάτα παραχάραξη της αληθινής ιστορίας και υπέρ κομμουνιστών, πέρασαν και στο ίντερνετ με το ίδιο μοτίβο, στο ίντερνετ που δεν ανακάλυψαν αυτοι διότι ειναι διανοητικά ανάπηροι να κάνουν ακόμα και μια μικρή εφεύρεση, όλες οι εφευρέσεις ειναι απο μη κομμουνιστες αριστερούς τους ανεπίδεκτους μαθήσεως που δεν γίνονται πρόβατα! αυτούς που αποκαλούν αμόρφωτους.

Το "κρυφό σχολείο" θα ξανά εμφανιστεί με απαγορευμένη πρόσβαση σε αριστερούς και κομμουνιστές που ενεργούν ως πράκτορες του συστήματος απο την γέννηση τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications