Στον Άρη βρέθηκε ο Κελτικός η αρχαίος Ελληνικός σταυρός VIDEO!
Στον Άρη βρέθηκε ο Κελτικός η αρχαίος Ελληνικός σταυρός VIDEO!

Ο κόκκινος πλανήτης συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τα αινίγματα του. Κοινότητα ερευνητών που ασχολούνται με την ανάλυση φωτογραφιών του πλανήτη που δημοσιεύονται τακτικά σε επίσημες ιστοσελίδες της NASA, ανακάλυψαν πρόσφατα ένα άλλο παράξενο τεχνούργημα, το οποίο δεν αφήνει καμία αμφιβολία οτι ειναι τεχνητό.

Στη φωτογραφία με τον κωδικό αριθμό "Sol 3720" (η πρωτότυπη βρίσκεται :εδώ ), μια κυκλική δομή που μοιάζει με το σταυρό των Κελτών είναι σαφώς ορατός. Η φωτογραφία ειναι απο το Mars Rover Opportunity.

Όπως αποδείχθηκε ειναι απο την κάμερα επί του Opportunity, που πήρε 5 πλάνα αυτής της ασυνήθιστης δομής με διαφορετική ευκρίνεια ,οι φωτογραφίες δεν παρέχουν τεχνικά χαρακτηριστικά, οπότε δεν υπάρχει τρόπος να προσδιοριστεί με ακρίβεια το μέγεθος αυτού του "σταυρού".

Σημειώνω,οτι αυτή δεν είναι η μόνη φωτογραφία που θα προκαλέσει ερωτήσεις, υπάρχουν εκατοντάδες φωτογραφίες, με παράξενα αντικείμενα και άλλες που απεικονίζονται τεχνίτες δομές . Στα επίσημα δελτία τύπου της NASA δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με αυτές τις φωτογραφίες.

Είναι επίσης προφανές ότι ορισμένες φωτογραφίες απλά δεν δημοσιεύονται. Κάποιες άλλες εικόνες που δίνουν στην δημοσιότητα είναι σαφώς ρετουσαρισμένες οπως έκαναν με το λεγόμενο "πρόσωπο" που οι αρχικές φώτο το έδειχναν, ενώ στην συνεχεία με σαφές επεξεργασμένες φώτο έδειχναν ένα βουνό , άλλες απλά έχουν σκοτεινά τετράγωνα που καλύπτουν άβολα αντικείμενα.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications