14 Φεβ 2018

Στον Άρη βρέθηκε ο Κελτικός η αρχαίος Ελληνικός σταυρός VIDEO!

Στον Άρη βρέθηκε ο Κελτικός η αρχαίος Ελληνικός σταυρός VIDEO!

Ο κόκκινος πλανήτης συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τα αινίγματα του. Κοινότητα ερευνητών που ασχολούνται με την ανάλυση φωτογραφιών του πλανήτη που δημοσιεύονται τακτικά σε επίσημες ιστοσελίδες της NASA, ανακάλυψαν πρόσφατα ένα άλλο παράξενο τεχνούργημα, το οποίο δεν αφήνει καμία αμφιβολία οτι ειναι τεχνητό.

Στη φωτογραφία με τον κωδικό αριθμό "Sol 3720" (η πρωτότυπη βρίσκεται :εδώ ), μια κυκλική δομή που μοιάζει με το σταυρό των Κελτών είναι σαφώς ορατός. Η φωτογραφία ειναι απο το Mars Rover Opportunity.

Όπως αποδείχθηκε ειναι απο την κάμερα επί του Opportunity, που πήρε 5 πλάνα αυτής της ασυνήθιστης δομής με διαφορετική ευκρίνεια ,οι φωτογραφίες δεν παρέχουν τεχνικά χαρακτηριστικά, οπότε δεν υπάρχει τρόπος να προσδιοριστεί με ακρίβεια το μέγεθος αυτού του "σταυρού".

Σημειώνω,οτι αυτή δεν είναι η μόνη φωτογραφία που θα προκαλέσει ερωτήσεις, υπάρχουν εκατοντάδες φωτογραφίες, με παράξενα αντικείμενα και άλλες που απεικονίζονται τεχνίτες δομές . Στα επίσημα δελτία τύπου της NASA δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με αυτές τις φωτογραφίες.

Είναι επίσης προφανές ότι ορισμένες φωτογραφίες απλά δεν δημοσιεύονται. Κάποιες άλλες εικόνες που δίνουν στην δημοσιότητα είναι σαφώς ρετουσαρισμένες οπως έκαναν με το λεγόμενο "πρόσωπο" που οι αρχικές φώτο το έδειχναν, ενώ στην συνεχεία με σαφές επεξεργασμένες φώτο έδειχναν ένα βουνό , άλλες απλά έχουν σκοτεινά τετράγωνα που καλύπτουν άβολα αντικείμενα.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Στον Άρη βρέθηκε ο Κελτικός η αρχαίος Ελληνικός σταυρός VIDEO!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: