2 Φεβ 2018

Ακόμα και το καρναβάλι της Πάτρας μόλυναν με μασονία!η αφίσα που προκαλεί αντιδράσεις μέχρι να τις καταστείλουν οι μπολσεβίκοι

Ακόμα και το καρναβάλι της Πάτρας μόλυναν με μασονία! η αφίσα που προκαλεί αντιδράσεις

Η αφίσα του φετινού πατρινού καρναβαλιού προκάλεσε αντιδράσεις για τον χαρακτήρα και την «κίνηση» που απεικονίζει.

Συγκεκριμένα, ο καρνάβαλος που απεικονίζεται στην αφίσα κρατάει έναν χαρτοφύλακα που γράφει: «δουλειά για όλους».

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν πως η αφίσα εμπεριέχει πολιτικά μηνύματα, τα οποία δεν συνάδουν με το ύφος και τον σκοπό του καρναβαλιού.

Η απάντηση ήρθε από τον πρόεδρο του καρναβαλικού Οργανισμού, ο οποίος σημείωσε πως το καρναβάλι είναι σάτιρα, θυμίζοντας τις αφίσες και τα άρματα στην δεκαετία του ’80 και του ’90 και ειδικά της περιόδους που η χώρα έμπαινε στην ΕΟΚ.

«Το πατρινό καρναβάλι και τότε και τώρα στέλνει σατιρικά μηνύματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το πατρινό καρναβάλι και τότε και τώρα στέλνει σατιρικά μηνύματα! τύπου ράδιο άρβυλα? Λάκη η "Ελληνοφρένεια",? τα πολύχρωμα παραπέμπουν στην σημαία των αδελφών? η ειναι αδελφή ο ίδιος ο εικονιζόμενος? έβαλαν κομμουνιστικο σύνθημα και εννοούν τους λαθρο τα "αδέλφια" τους όπως λένε!σε λίγο θα βάλουν και κάτω οι φασίστες!τόσα χρονιά το ακούν απο τους απόγονους εισβολέων ως κάτι κακό, και δεν ξέρουν οτι σημαίνει εθνικιστές στα ιταλικά! τώρα κατάλαβαν μερικοί ότι στην ουσία λένε κάτω οι πάσης φύσεως εθνικιστές!πολύ αργά για δάκρυα! θέλεις και τα χειρότερα? να εξαφανιστεί η λεύκη καυκάσια φυλή θέλουν! τώρα ποιοι ειναι οι ρατσιστές στα αλήθεια?(βλέπε εικόνα στο τέλος) ,απο ιστοσελίδες τηλεόραση ράδιο κάνουν πλύση εγκεφάλου και το έχουν ονομάσει σάτιρα και γελάνε ως ηλίθιοι οι χάχαλοι με τα χάλια τους! θα γελάσουν ακόμα καλύτερα με την "σατυρική" κρίση και τις ορδες λαθρο ακόμα και σε θέσεις κλειδιά τα επόμενα χρονιά! δεν ειναι τυχαίο που όλες οι δηθεν σατυρικές ιστοσελίδες διαχειριζονται απο κανονικούς Εβραίους στο εξωτερικό ! και μαζί με τις ηλιθιότητες που βάζουν,βάζουν και σοβαρά θέματα που ενοχλούν την μασονία για να τα γελοιοποιήσουν! κλασικό εβραϊκό στοιχείο .

Το πρόβλημα ειναι πολύ σοβαρό, σε μια εποχή που έχουν ίντερνετ να τους δουλεύουν μέσα στα μούτρα τους και κοιμούνται τον ύπνο του δίκαιου! έτσι εξηγείτε πως έβγαλαν και ΣΥΡΙΖΑ και 40 χρονιά ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ! άσε που νομίζουν οτι οι λεγόμενοι κομμουνιστές -αναρχικοί ειναι Έλληνες στο γένος γιατί ειναι ελληνόφωνοι και γεννήθηκαν Ελλάδα! έχετε δει εβραϊκό χιούμορ πίσω απο ψεύτικα προφίλ η troll και οχι μονο? και πως χλευάζουν τους αεροψεκασμός και οτι αλήθειες βγαίνουν στο φως απο ανεξάρτητες πήγες? δεν έχουν καμιά διάφορα απο την Ελληνοφρένεια, ράδιο άρβυλα η την άλλη που έβαλαν να χλευάζει το συλλαλητήριο πρόσφατα! ΥΓ: το τμήμα ΣΥΡΙΖΑ ανεγκέφαλων χρήσιμων ηλίθιων και ηλεκτρονικών χλευαστών (τρολ) μαζί με κομμουνιστές δουλεύει με δίπλες και τρίπλες βάρδιες, να σχολιάζουν και να χλευάζουν θέματα που ενοχλούν δήθεν ως άσχετοι και ως απλοί πολίτες! γνωστή τακτική κομμουνιστών απο το 40 ! οπως βάζουν δικούς τους στα παράθυρα της τηλεόρασης τάχα ως άσχετους και απλούς πολίτες! καμιά σωτηρία!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ακόμα και το καρναβάλι της Πάτρας μόλυναν με μασονία!η αφίσα που προκαλεί αντιδράσεις μέχρι να τις καταστείλουν οι μπολσεβίκοι
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: