Η Γη ειναι τεχνητό σώμα και οχι ένα κομμάτι βράχου!! που διδάσκουν στα σχολεία!
Η Γη ειναι τεχνητό σώμα και οχι ένα κομμάτι βράχου!! που διδάσκουν στα σχολεία!

Η ψευδο-επιστήμη στο μεγαλείο της! σας λένε οτι ένα κομμάτι βράχου που το κέντρο της εχει λιωμένο σίδερο , παράγει τέτοια ηλεκτρομαγνητικά πεδία που ειναι ικανά να κρατούν την Γη γύρο απο τον ήλιο ,και δεν ξέρουν καν τι προκαλεί την βαρύτητα?? τι λέτε ρε ιεροκήρυκες της άπατης?? κανονικά όλη η φυσική που διδάσκουν στα σχολειά πρέπει να ξανά γραφτεί απο την αρχή! η θεωρία της σχετικότητας διδάσκεται ακόμα στα πανεπιστήμια όταν είχε απαγορευτεί στην ναζιστική Γερμανία ως επικίνδυνη επιρροή στην επιστήμη! το μονο που μένει ειναι τι προκαλεί τους σεισμούς και απο που και γιατί βγαίνει η λάβα .

Συχνά λένε γιατί δεν μας λένε διάφορα και μας κρύβουν ένα σορό μυστικά, ας κάνουμε λίγο το συνήγορο του διαβόλου : Ποιοι ειναι άξιοι να γνωρίζουν? απο τους 100 μονο οι 10 !! ωραία και εσύ που ξέρεις τι μπορεί να κάνεις? απάντηση τίποτα λόγο οτι η μάζα η ίδια λειτουργεί ως ανεγκέφαλο κοπάδι με βοσκό το σύστημα, με τέτοιο λαό ούτε ο Χίτλερ δεν θα μπορούσε να κάνει επανάσταση! μπαίνω σε καθεστωτικές σελίδες και διαβάζω τα σχόλια να δω το πνευματικό επίπεδο του νεοέλληνα !

Πλήρες απογοήτευση, εκτός οτι ταΐζουν το ίδιο το τέρας που τους τρώει, μερικοι κάθονται και συζητούν ακόμα και με έμμισθα troll , όλες οι ιστοσελίδες του συστήματος εχουν έμμισθα troll να σχολιάζουν υπέρ, ακόμα η πλατφόρμα σχολίων DISQUS ειναι γεμάτη troll του SYRIZA να σχολιάζουν σε σελίδες που δεν ελέγχουν , στο δε facebook ειναι ακόμα πιο τραγικά τα πράγματα εκτός οτι προωθεί δίκες τους σελίδες .

Άπλα έχεις γνώθι σαυτόν, και όλοι οι φόβοι που έχουν οι άλλοι ,άπλα εξαφανίζονται οπως ο φόβος του θανάτου η του "θεού"! δεύτερο μήνυμα απο το υπερπέραν επαληθεύει όλα αυτα που που έλεγαν κάποιοι, αυτο το "χάρισμα" το έχουν μονο οι γνήσιοι "καυκάσιοι" που ειναι και όλες οι εφευρέσεις διαχρονικά, παράδειγμα ο Tesla έτσι έκανε εφευρέσεις, δεν αντιγράφουν οτι έλεγαν άλλοι δεν ακολουθούν τα μονοπάτια άλλων και ειναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως!που σημαίνει μη ελεγχόμενοι, και χαράζουν νέους δρόμους! άπλα σε συνδυασμό με μερικά στοιχειά επαληθεύονται όλα αυτα που φαίνονται οτι ειναι απλή φαντασία ενώ ειναι "μηνύματα".

Ο νεοέλληνας που δηλώνει απόγονος των αρχαίων στηρίζει πάσης φύσεων άχρηστων αντί αυτούς που αξίζουν παντού! μέχρι και το άχρηστο Τσίπρα έβγαλαν που δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα και περιμένουν να τους καταλάβει!ο νεοέλληνας δηλώνει Έλληνας όταν το Έλληνας ειναι τίτλος και οχι φυλή!όταν μονο οι καυκάσιοι ειναι απόγονοι των αρχαίων ανεξάρτητου συνόρων εντός Ευρώπης! Έλληνες δηλώνουν και οι πάσης φύσεως ελληνόφωνοι!ακόμα και οι κομμουνιστες με τα εμφανές αραβικά σημιτικά χαρακτηριστικά ! κατά τα αλλα ειναι όλοι ίσοι! ίσα δικαιώματα για όλους ουγκ!!! μα γιαυτό έγινε έτσι ο κόσμος! γιατί έχουν εξουσία ακατάλληλα άτομα χωρίς ίχνος αρετής και αδίσταχτοι!

Για να δει κάποιος νοήμον τι γελοία ειναι η ψευδο-επιστήμη τους σήμερα και η επιστημονική κοινότητα που βαράει προσοχή στην μασονία , ας πούμε ένα παράδειγμα: οι Αρχαίοι έλεγαν για τον κάτω κόσμο, υπάρχει πληροφορία απο την στιγμή που υπάρχει πληροφορία είσαι υποχρεωμένος να το ερευνήσεις αντί να λες για μύθους και θεωρίες συνωμοσίας! οι σημερινοί σαρδανάπαλοι δεν λειτουργούν έτσι αλλα οτι λέει η μασονία και αυτοι παριστάνουν τους μορφωμένους και τους ειδικούς! εκτός οτι οι πιο πολλοι δεν ειναι καυκάσιοι,οι Γερμανοί ηταν έτσι τότε που δεν είχαν μασονικό έλεγχο δηλαδή επι Χίτλερ! που ηταν και η πιο καθαρή καυκάσια φυλή και οχι Μογγολοι που λένε οι κήρυκες του ψεύδους που εχουν αυτοι μογγολική καταγωγή!και έκλεψαν θησαυρούς γνώσης απο την διαλυμένη Γερμανία το 1945!

Το "πρώτο μήνυμα" ανοίξει το δρόμο προς την αλήθεια, και επαλήθευε όλα αυτα που έλεγαν οι "κακοί ναζι" ενώ ειναι το αντίστροφο οι κακοί κέρδισαν το 1945 οχι οι κάλοι!! αλλα σε ποιους να τα πεις? σε αυτούς που διαβάζουν σελίδες του συστήματος? η που έχουν ως δεδομένα οτι λέει η μασονία? στα σχολειά δίδασκαν οτι πήγαν στον φεγγάρι στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές του 1970, ενώ αποδείχτηκε οτι ολο το σκηνικό ηταν γυρισμένο σε στούντιο! αυτά ειναι τα σχολεία που διδάσκουν ηλιθιότητες, άλλοι δεν μπορούν καν διαχειριστούν τέτοιες πληροφορίες, και η μεγάλη μερίδα δεν αξίζει καν να έχουν τέτοιες πληροφορίες, αυτός ειναι και ο λόγος που δεν έχουμε αναρτήσει μερικά άρθρα και πληροφορίες που ειναι για μύστες μονο,τι να κάτσεις να πεις σε αυτούς που βλέπουν Survivor? σε αυτούς που νομίζουν οτι το 1945 κέρδισαν οι κάλοι? όποτε παραθέτουμε μερικά στοιχειά που μπορεί να βρει ο καθένας:

ΕΝΤΜΟΥΝΤ ΧΑΛΕΫ αστρονόμος 1692
"Δηλώνω ότι η γη είναι κούφια. Το εσωτερικό της κατοικείται και αποτελείται από ένα αριθμό συμπαγών ομόκεντρων σφαιρών, η μία μέσα στην άλλη, και είναι ανοιχτή στις περιοχές των πόλων στη 12η ή 16η μοίρα. Αναζητώ εκατό γενναίους συντρόφους, εφοδιασμένους και εξοπλισμένους πολύ καλά, για να ξεκινήσουμε το φθινόπωρο από τη Σιβηρία με τάρανδους και έλκηθρα, με κατεύθυνση τους πάγους της βόρειας παγωμένης θάλασσας. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα βρούμε μία θερμή και πλούσια χώρα γεμάτη από ωφέλιμα φυτά και ζώα. Αν δεν συναντήσουμε ανθρώπους όταν φθάσουμε σε 82 μοίρες βόρειο πλάτος, θα επιστρέψουμε την επόμενη άνοιξη."

Το φερόμενο ως πολικό άνοιγμα - είσοδος προς την κούφια γη στον βόρειο πόλο.
ΤΖΩΝ ΚΛΗΒΣ ΣΥΜΣ πρώην λοχαγός πεζικού Μάιος 1818
"Η αληθινή κατοικία του Απόλλωνα βρίσκεται ανάμεσα στους Υπερβόρειους, σε μία χώρα αιώνιας ζωής. Η Λητώ, η μητέρα του Απόλλωνα, γεννήθηκε σε ένα νησί στον αρκτικό ωκεανό, πολύ πιο πέρα από το βόρειο άνεμο. O θεός που κάθεται στο κέντρο, στον ομφαλό της γης, είναι ο Κύριος των μύθων και ο Δημιουργός των θρησκειών της ανθρωπότητας."

ΠΛΑΤΩΝ
"Ο κόσμος μας δημιουργήθηκε αρχικά μόνο για το εσωτερικό του. Η απόσταση μεταξύ των 2 εσωτερικών επιφανειών είναι 1000 χιλιόμετρα λιγότερη από τη διάμετρο της Γης. Στο κέντρο βρίσκεται μία τεράστια μπάλα θαμπής κόκκινης φωτιάς, περικυκλωμένη από ένα λευκό απαλό φωτεινό σύννεφο. Εκεί βρίσκεται ο θρόνος του βασιλιά του κόσμου."

Ο ΛΟΡΔΟΣ ΛΥΤΟΝ (1803-1873), στο βιβλίο του "Η Επερχόμενη φυλή" λέει πως ακολουθώντας τις στοές ενός μεταλλείου, βρέθηκε σε ένα υπόγειο κόσμο όπου συνάντησε φτερωτά όντα, καθώς και μία φυλή που αποκαλεί τον εαυτό της Βριλ-για.Οι Βριλ-για, διατηρούν ένα σοφό και ανώτερο πολιτισμό, και είναι κάτοχοι της "δύναμης Βριλ", που την χειρίζονται μέσω ενός θαυματουργού ραβδιού.

Η δύναμη Βριλ, είναι η υπέρτατη γήινη δύναμη και δημιουργήται από τη συλλογή της αιθερικής ενέργειας της γης, σε σύνδεση με την προσωπική ενέργεια του ανθρώπου. (Βλέπε υπερόπλα Τέσλα, οργογεννήτρια Ράϊχ, εναέριο εύπλαστο ρευστό του Συμς, Μέσμερ κλπ) Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ, που ήταν μέλος της εταιρείας της Θούλης και της αδερφότητος των Βριλ, ξεκίνησε την επιχείρηση Υπερβόρεια που είχε ως σκοπό τις ανασκαφές σε διάφορα σημεία της Ευρώπης για την ανακάλυψη ιχνών μιας Αρείας υπόγειας ανώτερης φυλής.

Το Σύμβολο του εσωτερικού μαύρου Ηλίου της κούφιας γης.

Στην Ελλάδα έγιναν έρευνες στο φαράγγι του Βίκου, στη Γαύδο, στο Δίστομο και αλλού. Ο Χίτλερ πίστευε πως η γη είναι κούφια και πως η καμπυλότητά της θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εκπομπή υπέρυθρων ακτινών, που θα μπορούσαν να καταγράψουν κινήσεις σε τεράστιες αποστάσεις και για την διενέργεια πολεμικών επιχειρήσεων πίσω από τις γραμμές του εχθρού μέσω υπόγειων διαδρομών.

Για τους Ναζί η σβάστιγκα συμβόλιζε την αιώνια κίνηση του κόσμου και τον άξονα αυτής της κίνησης, τον πόλο, από όπου εξήλθαν οι Άρειοι. Είναι ένα σύμβολο περιστροφικής κίνησης. Θυμηθείτε ότι στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο οι σύμμαχοι αποκαλούσαν τον εχθρό "οι δυνάμεις του άξονα". ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications