8 Φεβ 2018

Η νέα διαφήμιση των Goody’s έχει πρωταγωνιστές τρανς μαύρους και τίτλο «έμπαινες;» άκρως ακατάλληλη και στυγνή πλύση εγκεφάλου!!!

Η νέα διαφήμιση των Goody’s έχει πρωταγωνιστές τρανς  μαύρους και τίτλο «έμπαινες;» άκρως άκρως ακατάλληλη και στυγνή πλύση εγκεφάλου!!!

Είσαι σπίτι με την παρέα σου, παρακολουθείτε "ελληνική" τηλεόραση αντί να κάνετε κάτι ουσιαστικό και Survivor , κράζετε, αποθεώνετε, χαλαρώνετε και πέφτει η διαφήμιση των Goody’s Burger House από το πουθενά και ξαφνικά σιωπή.

Στη διαφήμιση πρωταγωνιστούν τρανς άτομα, ενώ συνοδεύεται από το hashtag #empaines καθώς και από ένα σωρό σύμβολα, όπως ο μονόκερος και το ουράνιο τόξο, που χρησιμοποιούνται από την LGBT κοινότητα.

Τα υποσυνείδητα μηνύματα ειναι εμφανές! και αν σας φέρει ο γιόκα σας αντί για νύφη γαμπρό μην σας κακοφαίνεται η "αγάπη" μετράει μονο! ακόμα και στους λαθρο αναφέρεται! εσύ ακόμα βλέπεις τηλεόραση? η ακόμα χειρότερα παράτας τα παιδιά σου στην τηλεόραση για σαλιαρίζεις και να κουτσομπολεύεις στο facebook??

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Η νέα διαφήμιση των Goody’s έχει πρωταγωνιστές τρανς μαύρους και τίτλο «έμπαινες;» άκρως ακατάλληλη και στυγνή πλύση εγκεφάλου!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: