19 Φεβ 2018

Πολύ αργά για δάκρυα και στην Γαλλία τους χάλαγε η ναζίστρια Λέπεν: Κάτω από το 50% η δημοτικότητα Μακρόν κολλητάρι του Τσίπρα

Πολύ αργά για δάκρυα και στην Γαλλία τους χάλαγε η ναζίστρια Λέπεν: Κάτω από το 50% η δημοτικότητα Μακρόν κολλητάρι του Τσίπρα

Πριν 200 ολόκληρα χρόνια ο τραπεζικός οίκος Ρότσιλντ χρηματοδότησε τον αγγλικό στρατό με επικεφαλής τον Δούκα του Ουέλιγκτον, προκειμένου αυτός να κάνει εκστρατεία εναντίον του Μεγάλου Ναπολέοντος!
Η τελική μάχη δόθηκε τελικά στο Βατερλώ όπου και ο Μέγας Ναπολέων ηττήθηκε.
Αυτό συνέβη στα 1815. Με τον τρόπο αυτό μπόρεσαν να ελέγξουν πλήρως και την τράπεζα της Αγγλίας, αλλά και την Γαλλία. Σήμερα, 202 χρόνια μετά δεν χρειάστηκε να κάνουν καμία εκστρατεία απλά εξέλεξαν πρόεδρο της Γαλλίας ένα δικό τους παιδί, τον τραπεζίτη του οίκου τους, Εμμανουέλ Μακρόν.

Μάλιστα, δεν κράτησαν καν τα προσχήματα, αφού όπως αποκαλύφθηκε πριν ακόμη αναγγείλει την υποψηφιότητά του ο Μακρόν, όπως δημοσιεύθηκε στον γαλλικό Τύπο, από την κεντρική διεύθυνση της τράπεζας των Ρότσιλντ εστάλη ηλεκτρονικό μήνυμα για ένα κοκτέιλ συνοδευόμενο από δείπνο με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για την προεκλογική εκστρατεία του Μακρόν.

Και μέρα νύχτα όλα τα ελεγχόμενα ΜΜΕ έλεγαν για ναζίστρια την Marion Anne Perrine Le Pen,Μαρίν Λε Πεν, και εκεί αν ήξεραν αληθινή ιστορία θα επεδίωκαν να βγει "ναζιστής" κυβέρνηση!ο Εθνικοσοσιαλισμός(τα έχουμε πει εδώ) έκανε την Γερμανία επίγειο παράδεισο χωρίς χρέος και με 0% ανεργία, μέσα σε λίγα χρονιά όταν λιμοκτονούσαν με την δημοκρατία της Βαϊμάρης, που φυσικά κατέστρεψαν οπως έγινε και με τον Ναπολέων,αυτα δεν τους τα λένε στην Μηχανή του Χρόνου και παραχάραξη της ιστορικής αληθείας! ο μέσος θνητός νομίζει οτι "οι κακοί" ηταν οι ναζι! γιατι έτσι τους έμαθαν οι συμμορίτες απο τα σχολεία ακόμα, απο εκεί και πέρα τι να λέμε ? ας φάνε δημοκρατία με την κουτάλα λοιπόν, ακομα και οι αρχαίοι φιλόσοφοι ηταν κατα της Δημοκρατίας, δημοκρατία σημαίνει οτι έχουν οι Οβριοί το έλεγχο.Οι περισσότεροι πάσχουν απο προσηλυτισμό, ειναι αρρωστημένα δογματικοί και εντελώς αμόρφωτοι με πτυχία, αρκεί που τους έμαθαν να γράφουν.

Στο χαμηλότερο επίπεδο μετά τον Οκτώβριο – Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση προωθεί σχέδια για την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης

Η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν έπεσε κάτω από το 50%, στο χαμηλότερο επίπεδο μετά τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα, καθώς η κυβέρνηση προωθεί τα σχέδια της για την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης.

Στη σφυγμομέτρηση που διενήργησε από τις 7 έως τις 17 Φεβρουαρίου το γαλλικό ινστιτούτο έρευνας της κοινής γνώμης (Ifop) και δημοσιεύει σήμερα η κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Le Journal du Dimanche (JDD), το 44% των ερωτηθέντων δήλωσε «ικανοποιημένο» από τον Μακρόν, σε μια πτώση της δημοτικότητάς του έξι μονάδων συγκριτικά με την προηγούμενη δημοσκόπηση του Ifop τον Ιανουάριο.

Πρόκειται για το χαμηλότερο επίπεδο δημοτικότητας του Γάλλου προέδρου έπειτα από τον Οκτώβριο, όταν το αντίστοιχο ποσοστό ανερχόταν σε 42%. Στις αρχές του μήνα η κυβέρνηση ανακοίνωσε τα σχέδια της για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης. Όπως έχει υποσχεθεί, ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν σκοπεύει να μειώσει τις δημόσιες δαπάνες κατά 60 δισ. ευρώ μέσα στη διάρκεια της θητείας του, σε μια χώρα που έχει από τις υψηλότερες αναλογίες δημόσιων δαπανών στον κόσμο.

Ο Εντουάρ Φιλίπ, ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης του Μακρόν, δήλωσε πως δεν έχει ενδοιασμούς για τις αλλαγές στον δημόσιο τομέα ακόμη και αν βρεθεί αντιμέτωπος με αντιστάσεις.

Ο υπουργός Προϋπολογισμού Ζεράλ Νταρμανέν τόνισε πως μπορεί να εξετασθεί ένα πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης εργαζομένων σε κυβερνητικές υπηρεσίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πολύ αργά για δάκρυα και στην Γαλλία τους χάλαγε η ναζίστρια Λέπεν: Κάτω από το 50% η δημοτικότητα Μακρόν κολλητάρι του Τσίπρα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications