Νάιτζελ Φαράζ: Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει και να αντιληφθεί ποιος πραγματικά είναι ο Τζόρτζ Σόρος! (ειναι ήδη πολύ αργά όμως!)
Νάιτζελ Φαράζ: Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει και να αντιληφθεί ποιος πραγματικά είναι ο Τζόρτζ Σόρος! (ειναι ήδη πολύ αργά όμως!)

Νάιτζελ Φαράζ: Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει και να αντιληφθεί ποιός πραγματικά είναι ο Τζόρτζ Σόρος !

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ SPUTNIK
Αντί να σκάβουμε τους υποτιθέμενους «δεσμούς της Ρωσίας» του Donald Trump, ο κόσμος θα ήταν καλύτερα να επικεντρωθούμε περισσότερο σε αυτό που κάνει ο δισεκατομμυριούχος πολιτικός ακτιβιστής George Soros, δήλωσε ο πρώην ηγέτης του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου Nigel Farage.

Σε σχόλια που διαβιβάστηκαν από την Fox News την Κυριακή, ο Farage δήλωσε ότι οι «εθνικές δημοκρατίες» θα πρέπει να ανησυχούν για τα δισεκατομμύρια που ο 87χρονος χρηματοδότης έχει δαπανήσει παγκοσμίως για αριστερές αιτίες .

«Πρέπει όλοι να ξυπνήσουμε ,να δούμε ποιος είναι ο Σόρος και πόσο μεγάλος είναι ο οργανισμός του [Open Society Foundations]», προειδοποίησε ο Farage.

«Σε μια εποχή όπου ένα μεγάλο μέρος των μέσων μαζικής ενημέρωσης ασχολείται με την Ρωσία, απαιτείται μια έρευνα για το τι ακριβώς έχει κάνει η Ανοιχτή Κοινωνία», πρόσθεσε.

Ο Nigel Farage κατηγόρησε επίσης τον οργανωμένο από την Ουγγαρία οργανισμό χρηματοδότησης Soros, ο οποίος επιδιώκει να ανατρέψει την ψηφοφορία του βρετανικού λαού να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση, ανέφερε ο Fox News. Ο George Soros, με έδρα τη Νέα Υόρκη, δήλωσε ότι είναι περήφανος που έχει δωρίσει £ 400,000 ($ 553,000) σε μια εκστρατεία αντι-Brexit.

«Ο Σόρος τάσσεται υπέρ των ανοιχτών συνόρων και της» μαζικής λαθρομετανάστευσης «προκειμένου να« ξεφορτωθεί » τον εθνικισμό. « πρόσθεσε..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications