6 Φεβ 2018

Φανταστείτε πόσο σκληρά θα πολεμήσουν για τη Ρωσία!

Φανταστείτε πόσο σκληρά θα πολεμήσουν για τη Ρωσία!

Αν δείτε πόσο σκληρά αγωνίζονται για τη Συρία,
απλά προσπαθήστε να φανταστείτε πόσο σκληρά θα πολεμήσουν για τη Ρωσία

Bashar Al Assad Πρόεδρος της Συρίας

Ακούγεται ως στερεότυπη ανοησία στις μέρες μας όταν το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων του επονομαζόμενου «Συνταγματικού τόξου«, αλλά και όλες οι οργανώσεις της λεγόμενης εξωκοινοβουλευτικής «αριστεράς» θεωρούν «εθνικιστικό παραλήρημα» την υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας και με τις όποιες κι ελλάχιστες διαφοροποιήσεις αποφάσισαν να υπάρχει και μία άλλη Μακεδονία, αυτών που ισχυρίζονται πως είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου κι έχουν μακεδονική γλώσσα κι εθνότητα.

Η γενναιόδωρη ειλικρίνεια που πηγάζει στο πρόσωπό του τον οδήγησε από την Κριμαία που γεννήθηκε κι έζησε, να υπερασπιστεί εθελοντικά την πατρίδα ενός άλλου λαού, τη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που απειλείται από τις ίδιες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις που είχε δει τη δράση τους στην Ουκρανία.

Ο Roman Nikolaeviç Filippov από την Κριμαία, μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν… πιλότος της Ουκρανικής πολεμικής αεροπορίας. Μετά το αιματηρό ναζιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία από τη «μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια» και την αμερικάνικη Cia κι όταν μαζικά και με τεράστιθα πλειοψηφία ο λαός της Κριμαίας αποφάσισε να εγκαταλείψει το νεοναζιστικό Ουκρανικό καθεστώς, εισήλθε στις Ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις.

Ο Roman Nikolaeviç Filippov με το Su-25, που επιχειρεί ακόμη και στις κορυφές σπαρτών, κτυπούσε στόχους τρομοκρατών στην περιοχή της Ιντλιμπ, όταν κτυπήθηκε από πύραυλο αμερικάνικο πύραυλο που έχει προμηθεύσει η Ουάσινγκτον στους τρομοκράτες. Πριν την πτώση του αεροσκάφους εκτίναξε το κάθισμα και με το αλεξίπτωτο έφθασε στο έδαφος.

Οι ορδές των φονιάδων τον εντόπισαν κι εκείνος με το πιστόλι Stechkinτους αντιμετώπιση μέχρι που τελείωσαν οι σφαίρες του. Όταν τον πλησίασαν με τις κραυγές θανάτου (οι φονιάδες έδωσαν σχετικό βίντεο στη δημοσιότητα για το κατόρθωμά τους), εξαπόλυσε χειροβομβίδα εναντίον τους και μιά άλλη την απασφάλισε ώστε να μην πέσει ζωντανός στα χέρια του

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Φανταστείτε πόσο σκληρά θα πολεμήσουν για τη Ρωσία!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: