5 Φεβ 2018

«Έρχονται» οι νέες ταυτότητες - Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση που θα πληρώσεις εσύ! και πως θα είναι

«Έρχονται» οι νέες ταυτότητες - Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση  που θα πληρώσεις εσύ! και πως θα είναι

To υπουργείο δήθεν "Προστασίας του Πολίτη" ετοιμάζεται να ξεκινήσει την αντικατάσταση των παλαιών ταυτοτήτων με νέες έτσι ώστε να πληρούνται οι σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας φακέλωμα δηλαδή, οπού ακούτε για "προδιαγραφές ασφαλείας" μυρίζει μασονία απο πίσω! εδώ όμως δεν έχουμε να κάνουμε με τυχαίο "φακέλωμα" πρόκειται για πραγματικό φακέλωνα που δεν έχουν καν σκεφτεί που αποσκοπεί ούτε καν έχουν διανοηθεί οι περισσότεροι .

Σύμφωνα με την «Καθημερινή» της Κυριακής το κείμενο της προκήρυξης θα είναι έτοιμο τις επόμενες μέρες, όπου και οι αρμόδιοι θα διαπραγματευθούν και θα καταθέσουν προσφορές από επτά με οκτώ μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως.

Ωστόσο, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το οικονομικό σκέλος έχουν ήδη καθοριστεί.
Συγκεκριμένα, οι νέες ταυτότητες θα είναι παρόμοιες με εκείνες των υπόλοιπων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Άλλωστε, η αντικατάσταση των παλιών εγγράφων με νέα, βιομετρικά αποτελεί συμβατική υποχρέωση της Ελλάδας έναντι της μασονικής Ε.Ε., ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του 2000.

Σύμφωνα με τις προτάσεις των εμπειρογνωμόνων της ΕΛ.ΑΣ., το νέο έγγραφο θα είναι πλαστικό και θα περιέχει μικροτσίπ με αποθηκευμένα τα βιομετρικά στοιχεία του κατόχου.
Σε κάθε καινούρια ταυτότητα θα εμφανίζεται η φωτογραφία και το ονοματεπώνυμο του κατόχου, όχι όμως και το δακτυλικό του αποτύπωμα. Το κόστος αντικατάστασης των παλιών ταυτοτήτων υπολογίζεται στα 80 εκατ. ευρώ.

Κάθε νέο έγγραφο θα κοστίζει 8 έως 10 ευρώ και το αντίτιμο θα το πληρώνει ο πολίτης αντί το κράτος!. Η έκδοση των νέων εγγράφων θα ξεκινήσει πιλοτικά από την Αττική.
Επίσης είναι πρόθεση των επιτελών του μεγάρου της λεωφόρου Κατεχάκη, οι πρώτες βιομετρικές ταυτότητες να έχουν εκδοθεί πριν από το τέλος του χρόνου.

Να σημειωθεί πως η προκήρυξη αφορά και την έκδοση των ήδη βιομετρικών διαβατηρίων με το συνολικό κόστος του έργου να φτάνει τα 350 εκατ. ευρω.
Η χρηματοδότηση της διαδικασίας θα γίνει από τα απόρρητα κονδύλια του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου, σύμφωνα με μια εκδοχή, να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να «βγουν στον αέρα» τα τεχνικά χαρακτηριστικά ασφαλείας της νέας ταυτότητας.
ΥΓ Η φώτο ειναι απο την ταινία I Origins – Η Ιρις, το Παράθυρο της Ψυχής, που έχει σχέση με το θέμα και ειναι απο τις ελάχιστες ταινίες που δεν ειναι χαζό-αμερικανιές η προπαγανδιστικές, συστήνεται στους φίλους της σελίδας μας να την δουν ειναι του 2014,καθώς περιεχέι αλήθειες ...!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Έρχονται» οι νέες ταυτότητες - Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση που θα πληρώσεις εσύ! και πως θα είναι
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: