26 Φεβ 2018

Καραμπινάτη προβοκάτσια κάτα της Χ.Α στο στέκι «Φαβέλα» στον Πειραιά

Καραμπινάτη προβοκάτσια κάτα της Χ.Α στο στέκι «Φαβέλα» στον Πειραιά

Μεταξύ των τραυματιών η Ελευθερία Τομπατζόγλου, δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα - κατά τύχη βρέθηκε εκεί! στην σειρά ορδές απο κομμουνιστοσελιδες "δήθεν έγκυρες πήγες" βάζουν τίτλους :Επίθεση Χρυσαυγιτών σε στέκι στο Κερατσίνι – Τέσσερις τραυματίες!έβγαλαν πόρισμα! όταν κάνουν επιθέσεις αποδεδειγμένα δικοί τους γράφουν "άγνωστοι"!

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει την εμπλοκή της στο επεισόδιο και γράφει:

«Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή της σε επεισόδια στην περιοχή του Πειραιώς, επεισόδια τα οποία καταδικάζει απερίφραστα» επισημαίνει σε δήλωσή του ο Νίκος Μιχαλολιάκος, γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής.

«Οι επαγγελματίες συκοφάντες δεν είναι τυχαίο ότι προέβησαν σ’ αυτή την εκστρατεία λάσπης εναντίον μας μία ημέρα μετά την μεγάλη δημοσκόπηση, η οποία αναδεικνύει πανηγυρικά τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή. Ο δόλος τους είναι δεδομένος, γιατί προέβησαν στις ψευδολογίες τους χωρίς καν να λάβουν τον κόπο να ερωτήσουν την Χρυσή Αυγή για το συμβάν» προσθέτει και καταλήγει:

οποίας συστηματικά είναι θύμα η Χρυσή Αυγή με την ανοχή του κράτους του Σύριζα. Ως γνωστόν μέχρι σήμερα για τις επιθέσεις που έχουν γίνει εναντίον γραφείων και στελεχών της Χρυσής Αυγής δεν έχει συλληφθεί ποτέ κανείς». Πληροφορίες protothema.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Καραμπινάτη προβοκάτσια κάτα της Χ.Α στο στέκι «Φαβέλα» στον Πειραιά
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications