7 Φεβ 2018

Κομμουνιστής Έντι Ράμα τύπου Μακρόν: «Σημαντικό για τα Βαλκάνια μια ευημερούσα «Μακεδονία» – Περιουσιακά δικαιώματα για τους Τσάμηδες στην Ελλάδα»

Κομμουνιστής Έντι Ράμα τύπου Μακρόν: «Σημαντικό για τα Βαλκάνια μια ευημερούσα «Μακεδονία» – Περιουσιακά δικαιώματα για τους Τσάμηδες στην Ελλάδα»

Άλλο ένα δείγμα τοποθέτησης πρωθυπουργού απο την μασονία εντελώς δημοκρατικά όμως! αυτα τα παρτάλια που δεν εχουν δουλέψει πότε τους άπλα εκτελούν εντολές της μασονίας, και φαίνονται ότι αυτοι κινούν τα νήματα στους αφελείς,έτσι η μασονία την βγάζει λάδι, χαρακτηριστικό παράδειγμα εκτός την μαριονέτα που ονομάζεται Μακρόν ειναι η κομμουνίστρια Άνγκελα Μέρκελ έπι χρονιά μεσώ των τρολ και των πρακτόρων τους στο ίντερνετ τους αριστερούς, τους λένε ότι οι ναζι επιβάλουν μετρά και η ναζίστρια Μέρκελ με τις κλασικές φώτο,και οι ουγκανοι έβριζαν την Μέρκελ ως ναζι και οι ναζι τα κάνουν όλα!και οχι οι κομμουνιστές!

70 χρονιά επι κομμουνιστική κατοχή μαζί με το ΝΑΤΟ η Γερμανία, έχετε δει τι γράφουν συνεχεία οι αριστεροί που εχουν μασονική γραμμή?? οι Γερμανοί ,οι ναζι! όταν όλη η διοίκηση της Γερμανίας ελέγχεται απο όμβριους απο το 1945!! μάλιστα στα αλήθεια πολλοί πιστεύουν οτι οι "κακοί ναζι"(σύμφωνα με το μασονικό δόγμα) ειναι πίσω απο όλα αυτα που γίνονται! και αυτα τα άτομα έχουν πτυχία και θεωρούνται "μορφωμένα" και ψηφίζουν, άπλα τραγικό πιο πολύ δεν γίνεται τρίβουν τα χεριά τους οι Οβριοί δημοκράτες!δείτε φώτο στο τέλος ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ- πάμε στο θέμα μας:

Σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, θέτει γι’ άλλη μια φορά θέμα Τσάμηδων υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχουν βλέψεις περί «Μεγάλης Αλβανίας» από τα Τίρανα εις βάρος της Ελλάδας.

«Εδαφικό ζήτημα μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας δεν μπορεί να σταθεί»δηλώνει χαρακτηριστικά στα ΝΕΑ.

Ωστόσο όσον αφορά το «ζήτημα των Τσάμηδων» ο Αλβανός πρωθυπουργός σημειώνει ότι «για εμάς εδώ στην Αλβανία υφίσταται μόνο ως θέμα στοιχειωδών δικαιωμάτων των Αλβανών συμπατριωτών μας που κάποτε ζούσαν στη χώρα και τίποτε ευρύτερο».

«Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι οποιοσδήποτε νουνεχής άνθρωπος θα διαφωνήσει με τη θέση ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να ταξιδέψουν και να επισκεφθούν την Ελλάδα ή ότι αυτοί και τα παιδιά τους πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περιουσιακά δικαιώματα δια της δικαστικής οδού όπως κανονικά μπορεί κάθε Ευρωπαίος πολίτης» προσθέτει ο κ. Ράμα.

«Μπορείτε να φανταστείτε σήμερα στην Ευρώπη του 21ου αιώνα ότι ηλικιωμένοι άνδρες και γυναίκες στην Αλβανία απαγορεύεται να εισέλθουν εντός των συνόρων της γειτονικής Ελλάδας επειδή οι ρίζες τους είναι από κάποια περιοχή της χώρας σας;» αναρωτιέται ο Έντι Ράμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι δύο κυβερνήσεις είναι «κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για τα θαλάσσια σύνορα που θα είναι δίκαιη και για την Αλβανία και για την Ελλάδα».

Όσον αφορά το Σκοπιανό ο Αλβανός πρωθυπουργός δηλώνει ότι «μια σταθερή, δημοκρατική και ευημερούσα «Μακεδονία» (όπως και να λέγεται βάσει συμφωνίας) είναι σημαντικό για το μέλλον των λαών της, της περιοχής, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και για την Ελλάδα επίσης»

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κομμουνιστής Έντι Ράμα τύπου Μακρόν: «Σημαντικό για τα Βαλκάνια μια ευημερούσα «Μακεδονία» – Περιουσιακά δικαιώματα για τους Τσάμηδες στην Ελλάδα»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: