8 Φεβ 2018

Καιρός ηταν! Ένας χρόνος φυλακή στον πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημάρ για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της Χρυσής Αυγής

Καιρός ηταν! Ένας χρόνος φυλακή στον πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημάρ για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της Χρυσής Αυγής

Καλά θα κάνει να κάνει το ίδιο και με κάτι αριστερούς πίσω απο δήθεν έγκυρες πήγες. Από το Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής αναφέρονται τα εξής:

Ο κατ΄ εξακολούθηση υβριστής και συκοφάντης της Χρυσής Αυγής, πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της... τιμημένης Δημάρ (της Ρεπούση, της Γιαννακάκη κτλ) πρώην υπουργός υποψήφιος ευρωβουλευτής και γαμπρός του Μητσοτακέικου, καταδικάστηκε σε έναν χρόνο φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ειδικότερα, σε μια από τις πάλαι ποτέ τηλεοπτικές παρουσίες του στον Alpha, τον Οκτώβριο του 2012, είχε επιτεθεί με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως άλλωστε το συνηθίζει λόγω της "δημοκρατικής του παιδείας", κατά σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής.

Είχε χαρακτηρίσει τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής «του κοινού ποινικού δικαίου, ανθρώπους της νύχτας και κουμπουροφόρους» και τους ψηφοφόρους ως «ηλίθιους».

Οι συστηματικές αυτές συκοφαντικές και προσβλητικές επιθέσεις ήταν για τον εν λόγω το μοναδικό μέσο πολιτικής επιβίωσης, αφού αμέσως μετά εξαφανίστηκε διά παντός.

Παρά την προσπάθειά του να αποφύγει το "πικρό ποτήρι" της καταδίκης, ζητώντας μέσω συνηγόρου ακόμη μια φορά αναβολή στην υπόθεση, το Δικαστήριο δεν του έκανε τη χάρη και προχώρησε στην εκδίκαση, καταδικάζοντάς τον.

Η καταδίκη του Παπαδόπουλου δεν θα είχε από μόνη της καμία ιδιαίτερη αξία δεδομένης της μηδενικής απήχησης του κόμματός του, αλλά αποκτά ενδιαφέρον λόγω της δημοσιογραφικής ιδιότητάς του.

Οι αναμενόμενες καταδίκες και άλλων συστημικών δημοσιογράφων που είχαν αναλάβει εργολαβικά την δημόσια διαπόμπευση της Χρυσής Αυγής θα αποδείξει την πολιτική σκευωρία που στήθηκε από την συμμορία Σαμαρά.
Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Καιρός ηταν! Ένας χρόνος φυλακή στον πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημάρ για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της Χρυσής Αυγής
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: