Οι δηλώσεις του κτηνοτρόφου που κατηγορείται πως πυροβόλησε «μετανάστες» στη Μόρια [Βίντεο]
Οι δηλώσεις του κτηνοτρόφου που κατηγορείται πως πυροβόλησε «μετανάστες» στη Μόρια [Βίντεο]

Σύμφωνα με πληροφορίες, κτηνοτρόφος πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγετική καραμπίνα...για να εκφοβίσει δύο λαθρομετανάστες που είχαν μεταβεί στη στάνη του για να κλέψουν πρόβατα.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο του συμβάντος και συνέβαλαν τον κτηνοτρόφο.

Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο, στο παρελθόν έχουν υπάρξει πολλές καταγγελίες για ζωοκλοπές και σφαγές ζώων από λαθρομετανάστες, ενώ έχουν γίνει συλλήψεις από αστυνομικούς για τον ίδιο λόγο.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

εχει απολυτο δικαιο ο ανθρωπος .. απολυτο δικαιο . καταληουν την δημοκρατια αυτοι που καταστρεφουν την περιουσια το καθενα . τι παει να πει πειναω ??? οποτε πειναει ο καθενας θα κανει κακο στον συνανθρωπο ??? αν πειναει να βρει τροπο διαμεσου της ενομης οδου και οχι να δημιουργει προβλημα και κατα προεκταση ... εκφοβισμο .. γιατι εκφοβισμος ειναι οταν ερχετε καποιος να σε κλεψει με ολα αυτα που μπορει να προκυψουν ... ο ανθρωπος ουτε τρελος ειναι ουτε τα εχει χαμενα .. μιλαει δικαια και κανονικοτατα .. αλιμονο αν αρχισουμε ολοι να κλεβουμε και να δημιουργούμε τετοια προβληματα . και εγω ισως το ιδιο να εκανα στην θεση του . απειλήθηκε και εριξε για εκφοβισμο . τι ποιο τιμιο απο αυτο . τους βλαιπω μεσα στην βουλη σε λιγο καιιρο αν το κρατος δεν παρει μετρα προστασιας υπερ των πολιτων . ισως στην χωρα τους να το εχουν φυσιολογικο , εδω δεν ειναι , και οφείλουν να σεβαστουν καποια πραγματα τουλαχιστον απο την ελλαδα που τους δεχτηκε . τιποτα αλλο .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications