Συγκλονιστικά νέα για το Survivor που δεν αφορούν κανέναν άμεσα : Δεν γνώριζα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!!!
Συγκλονιστικά νέα για το Survivor που δεν αφορούν κανέναν: Δεν γνώριζα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!!!

Ο κακός χαμός γίνεται σε καθεστωτικές ιστοσελίδες αυτές τις δήθεν "έγκυρες πήγες" ! πρώτη είδηση έχουν κάθε μέρα ανούσιες χαζομάρες απο Survivor! σοκ!!! τι είπε η τάδε! συγκλονιστικό πότε πήγα για κατούρημα !! το ακόμα χειρότερο? έχουν απήχηση σε ένα κόσμο πλήρους αποχαύνωσης! απο την κουτσομπόλα της γειτονιάς στην ιντερνετική κουτσομπόλα! τώρα πως γίνεται να λυσσάνε να μάθουν για άτομα που δεν έχουν ουδεμιά σχέση με την ζωή τους,λες και ειναι συγγενείς ειναι να απορεί κάνεις νοήμον.

Αρκεί που έστειλαν εκεί την αγαθούλα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να ανεβάσουν την τηλεθέαση, το οτι υπάρχουν άτομα που κάθονται και το βλέπουν μανιωδώς δείχνει την τραγική κατάσταση που επικρατεί, αλλα δεν έχουμε πρόσβαση να δούμε τα στατιστικά στα κανάλια της αποχαύνωσης, έχουμε όμως στο youtube! αξιόλογα βίντεο έχουν ελάχιστες προβολές και όλες οι χαζομάρες χιλιάδες!με τρελό σπρώξιμο στα κανάλια στο youtube που ανήκουν σε δικούς τους! τα κανάλια κομμουνιστών έχουν δωρεάν διαφήμιση μάλλον!(γίνεται και έτσι ο εκφυλισμός , μαθαίνοντας την μαζα απο μικρή πως σκέφτεται στα μασονικά πρότυπα οπως γίνεται στα σχολεία ) δεν μπορούν να ανεβούν αξιοκρατικά και έχουν τρελό "σπρώξιμο" απο παντού οπως οι καθεστωτικές σελίδες? που επίσης έχουν τρελή προώθηση με σύμμαχο το FACEBOOK GOOGLE!

Ακόμα μια (πιθανόν ελληνόφωνη Εβραία) με 2-3 τραγούδια της κακιάς ώρας κανονικά δεν θα έπρεπε να την ξέρει κανένας!αντί αυτού είχε τρελή προωθήσει απο όλο το κατεστημένο μαζί με το youtube!,και κυρίως απο ιστοσελίδες κομμουνιστών αρχικά γιαυτό υπάρχουν υποψίες οτι ειναι Εβραία εκτός την εβραϊκή φάτσα και το νεοταξικό βιντεοκλίπ ,ακόμα και απο ηλίθιους που αναπαράγουν οτι βρουν χωρίς ίχνος αντίληψης,αυτη ειναι εικόνα στο ίντερνετ και του "πανέξυπνου" λάου της Ελλάδας!αρκεί να δει κάνεις τι ιστοσελίδες έχουν στην πρώτη θέση! πάμε τώρα να δούμε σχετικά με Survivor που δεν συνηθίζουμε εδώ να ασχολούμαστε με αυτο, πως κάνουν θέμα απο εκεί που δεν υπάρχει:

«Νομίζω ότι εσείς την έχετε κάνει highlight Γιατί με ρωτάς συγκεκριμένα για εκείνη; Εσείς δημιουργείται αυτό το κλίμα». Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το φετινό Survivor, ο Αλέξανδρος Παρθένης, έδωσε συνέντευξη στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Θα ήθελες να ζήσεις λίγο παραπάνω την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που είναι το highlight του παιχνιδιού;
Για ποιον λόγο; Η Κωνσταντίνα δεν είναι το highlight του Survivor. Είναι ένας άνθρωπος όπως όλα τα άλλα παιδιά. Νομίζω ότι εσείς την έχετε κάνει highlight. Γιατί με ρωτάς συγκεκριμένα για εκείνη; Εσείς δημιουργείται αυτό το κλίμα.

Μα όλοι με τη Σπυροπούλου ασχολούνται. Αφού είναι η πιο αναγνωρίσιμη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ότι είναι και ο Αλέξανδρος, ότι είναι η Ελένη Χατζίδου, ότι είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Εγώ, όπως ήξερα την Κατερίνα Δαλάκα, ήξερα και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δηλαδή δεν γνωριζόμουν μαζί τους προσωπικά. Την ήξερα σαν όνομα. Από εκεί και πέρα, θα ήθελα περισσότερο χρόνο με όλα τα παιδιά, όχι μόνο με την Κωνσταντίνα. Με τα υπόλοιπα παιδιά τουλάχιστον ταξιδέψαμε και μαζί.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications