27 Φεβ 2018

Απαγωγή κοριτσιού κάτω από τη μύτη του πατέρα της στην Ινδία Βίντεο

Απαγωγή κοριτσιού κάτω από τη μύτη του πατέρα της στην Ινδία

Κάμερα ασφαλείας στην Ινδία κατέγραψε την στιγμή που ένας απαγωγέας αρπάζει ένα παιδί, χωρίς κανένα δισταγμό και δεύτερη σκέψη.

Το βίντεο της απαγωγής της μικρής Σιρίν Φατίμα δόθηκε στη δημοσιότητα από τη αστυνομία, σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γονιών για το πρόβλημα των απαγωγών που μαστίζει τη χώρα.

Στον εντοπισμό του δίχρονου παιδιού συνέβαλε το υλικό από κάμερα ασφαλείας του καταστήματος που κατέγραψε καρέ καρέ τη στιγμή της απαγωγής. Σε αυτό διακρίνεται το μικρό κορίτσι να περπατά έξω από ένα κατάστημα στη Βομβάη όταν ξαφνικά εμφανίζεται από πίσω του ένας άντρας. Το κοριτσάκι άθελά του μπαίνει στον δρόμο του εκείνος όμως χωρίς να αλλάξει καν την πορεία του σκύβει, το παίρνει αγκαλιά και συνεχίζει να περπατά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του κοριτσιού αντιλήφθηκε σχεδόν άμεσα την εξαφάνισή του και έτσι έσπευσε να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας η οποία με τη βοήθεια του υλικού από την κάμερα ασφαλείας κατάφερε τελικά να εντοπίσει έξι ώρες αργότερα τη δίχρονη και τον απαγωγέα της.

Ευτυχώς το συγκεκριμένο κοριτσάκι στάθηκε τυχερό. Ωστόσο δεκάδες άλλα κορίτσια στην Ινδία δεν έχουν την ίδια τύχη, αφού εξαφανίζονται για πάντα χωρίς το παραμικρό ίχνος που μπορεί να οδηγήσει την αστυνομία στους απαγωγείς τους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Απαγωγή κοριτσιού κάτω από τη μύτη του πατέρα της στην Ινδία Βίντεο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications